bilgisayar ısısı
neverofnever sana gerçekten teşekkür ederim çok faydan oldu çok saol ü
h@y@let senin ekran kartı modeli ne benimkindenmi bide kasnın yan kapağı bölemi
eğer böyleysefan yeri açtırmaya gerek yok zaten fan yeri var bide sen hangi fanları takdırdın ön ve yana bilgi verirmisin
Benim ekran kartım ati hd2400pro pasif soğutmalı yani fansız. Evercool marka fan takılı bende. Yan kapakta fan yeri yok sadece işlemci egzoz borusu var ben onun yanına yer yaptım.
baran101010şimdi benim gösterdiğim resimdeki yan kapaktaki egzosu çıkarıp fan taksam olmazmıHiç deneme bile o egzoz işlemci fanını daha rahat hava alması için gerekli içerdeki sıcak hava yerine dışardaki havayı almayı sağlıyor ona dokunma. onun yan tarafına ekran kartının olduğu bölüme yer yapabilirsin fan için ben öyle yaptım.
Ekran kartı bölmünün üstüne geliyor bende fan yani kapak kapalıyken egzos borusununön kısmına geliyor.
Delikleride valla ben matkapla açtım :):)
yan tarafı delmeden önce ön e bir fan tak yada taktır..bu ekran kartı değerini düşürecek göreceksin..
tabi bunu da yeterli bulmazsan yan tarafada bir fan yeri açarsın..hayaletin dediği gibi oda ancak matkapla olur..
ayrıca ben sana baştan beri o yandaki plastik i çıkarma orası fan takma yeri değil diom ama sen haala oraya fan takmayı düşünüon..daha diyecek birşeyim yok.
önerilen işlemleri yaptıktan sonra sorunun kalmıyacaktır
SaMaRRayan tarafı delmeden önce ön e bir fan tak yada taktır..bu ekran kartı değerini düşürecek göreceksin..zaren sen olmasan oraya çoktan fan takmıştımtabi bunu da yeterli bulmazsan yan tarafada bir fan yeri açarsın..hayaletin dediği gibi oda ancak matkapla olur..
ayrıca ben sana baştan beri o yandaki plastik i çıkarma orası fan takma yeri değil diom ama sen haala oraya fan takmayı düşünüon..daha diyecek birşeyim yok.
önerilen işlemleri yaptıktan sonra sorunun kalmıyacaktı