Herkese merhabalar;
Bilgisayarım , açıldıktan sonra bazen yarım saat , bazen 1 saat bazen ise 5 saat sonra kitleniyor , ses klavye network herşey kitleniyor , bir süre bekliyorum ama geri dönmüyor. Virüs testi yaptım bikaç trojan çıktı ama onları silmeme rağmen tekrarladı (ben alakası olmayacağını tahmin etmiştim) , cpu gpu gibi aşırı ısınabilen bileşenlerimde herhangi bir problem yok ama anakartım 55 dereceye kadar çıkıyor bu etkili olmaz diye düşündüm , ilk başlarda kitlenme ardından yeniden başlatınca bende takılı olan 3 hdd den birinin bir kısmında hata verdi , scandisk yapmamı istedi yaptım , hatta o kısma format attım fakat çözüm olmadı , şimdi ise xp de hoşgeldin ekranına gelmeden evvel 2-3 dakika bekletip sonra açılıyor , bilgisayarda donanımsal olarak tanımlanamayan herhangi bir aygıtta yok , bunların hepsini denedim düşündüm ancak sonucu değiştiremedim...
sizce neden böyle bir kitlenmeye maruz kalıyorum ? bu donanımsal bir problem mi yoksa xp ile mi alakalı ? nasıl çözebileceğim hakkında yardımlarınızı bekliyorum , şimdiden teşekkürler...