evet arkadaşlar daha çok aksi sorulur ama bu sefer bilgisayar kapanmıyorişletim sistemi vista sp2 sanırım psu kapanmıyor veya ayarları bozdum,yardım ederseniz sevinirim.
bilgisayar kapanmıyor
Kapanmıyor derken aldığın hata iletisi nedir. Kapamaya basıyorsun ve hiç birşey olmuyor, hata bile almıyor musun?
Yoksa bilgisayarı kapatmak kolay. Kapama düğmesine basılı tut 5 saniye kapansın :D
Sorunun köküne inmemizi istiyorsan bize biraz daha yardımcı olmalısın ;)
bilgisayar normal kapanıyor ,hata vermiyo dediğin gibi 5 saniye basılı tutuyorum ama nereye kadar böle..
Yapmışsındır diye klasik çözüm önerileri sunmak istemiyorum sana. Bilgisayara format atmak, ya da güncellemeleri tamamen indirmek gibi.. Aklıma sistem sorunu haricinde, arka planda çalışan bir program windowsun kapatılmasını engelliyor olabilir. Program olmasa bile belki sistemdeki bir virüs bu probleme yol açıyor olabilir. Güncel bir tarayıcı ile virüs, trojan vs.. taraması yapabilirsin. Bunlar halletmezse format; eğer bu da halletmezse donanımsal bir problem var demektir ki ben pek anlamam. Garantisi varsa teknik servisten yardım alabilirsin.
Saygılar