Çoğumuzun en büyük hobisi bilindiği üzere. Birçoğumuz oyun oynuyoruz, fakat benim sormak istediğim soru şu, bu kadar geçirdiğimiz zamanlardan hiç pişmanlık duydunuz mu? Yani, "keşke half-life oynamasaydım/chip forumlarında tartışmasaydım da arkadaşlarla dışarı çıksaydım/maça gitseydim/film seyretseydim vb." dedik mi hiç? Şahsen ben oyun oynamaktan gidemediğim filmlere ve zamanı unutup kaçırdığım dizilere çok acıyorum peki siz?
Bilgisayar karşısında zaman geçirmek
Kısaca geek olmaktan mutlumuyuz ya da, geek'miyiz? Sorusuda uygunmudur:)
dip: geek ne yahu?
İki kere "Bir Metalcinin Yolculuğu" programını kaçırdım ben. BEn nuturum çoğu zaman bilgisayar başındayken, ama önüme bir saat koysam büyükçe birtane, unutur muyum bilmem. Yani konu benim için, şu programı izlemesem de olur bilgisayar oynayayım değil, bilgisayar oynuyorum hehü derken programın aklımdan çıkması.
İLk zamanlarda cafede cs oynuyoz.Benim arkadaslar gelir yanıma sandelye ceker ben farkında degilim.Harita degiscek ki fark ediyim.Yada cafemiz 10 dakka sonra kapanıyor sesine ben eve gidip ders calıscaktım ohaa saat kaç olmus dedigim zamanlarda bir pişmanlık yasamadım desem yalan olur.Ama suan icin bir sistematige oturttum.Günün belli zamanları bilgisayara kalan zamanını keske dememek istedigim diger faaliyetlere ayırmaya basladım.( benim gibi programsız bir insanın bunu basarması ne demek bilemezsiniz :) ama sanırsam herkes belli bir zamandan sonra bu duruma geliyor.Soyle bir durumda var bilgisayarla bu kadar icli dıslı olunca insanın isi ne olursa olsun ilerde gene kendini bilgisayar basında bir is yaparken buldugu icin birazda tiksinme durumu yasanıyor.Aksam eve geldiginizde artık bilgisayar yada monutoru olan hicbirseye bakası gelmiyor.Bu arada bu düzeni oturtan abii prey de yalan olmus hic begenmedim tarzı geyiklere devam edebilirken kalan kesim artık benim icin bilgisayarda yeni birsey yok biktım demeye baslıyo :)
Son olarak arkadaslar.Su bilgisayara ayırdıgınız zamanı derslerinize ayırsanız simdi atom mühendisi olmustunuz :D
Ben son 1 yıldır günde 16 saatimi başında geçiriyorum ve hi çpişman değilim :)o diğerlerinin vereceği hazdan çok daha fazlasını alıyorum...
Bos zaman gecirmedigm için pişman değilim bilgisayar basında harcadıgım saatlerden.Bu meretten bişeyler ögrenebiliyosak ne güzel.
ufuksBos zaman gecirmedigm için pişman değilim bilgisayar basında harcadıgım saatlerden.Bu meretten bişeyler ögrenebiliyosak ne güzel.aynen katılıyorum...
Kızlarla boş vakit harcayacğıma bilgisayarla dolu dolu vakit harcarım...
Biliyormsunuz bence Bilgisayarın en güzel özelliği şu:
Dediğiniz şeyleri harfiyen yapması ve hiç karşı koymaması...Çenesi de yok mazlumun...Sesle bile komut alıyo...Canım bilgisayarım....Tek mülkiyetim...
Şimdi kızlarla bilgisayarları karşılaştırmak çok saçma
Kızlar olmadan yaşanır mı ?