Merhaba arkadaşlar, ben CoD:Black Ops2'yi satın aldım. Bilgisayarıma kurdum. Oynamaya başladım. Ancak bilgisayar ilk bölümün yarısında kendi kendine kapandı. Sonra tekrar açtım. 3 bölüm ilerledim. Tekrar kapandı. İçini açtım bilgisayarın ekran kartı hafif ısınmıştı. Fanlarda biraz toz vardı onlarıda temizledim ama yine kapandı. Black ops2'yi oynamadan önce MoH:Warfighter'ı oynamıştım. 12 saat aralıksız o oyunu oynadım ama en ufak ısınma dahi göstermedi bilgisayar. Yardımcı olursanız sevinirim :)
Bilgisayar kendi kendine kapanıyor.
Merhaba arkadaşlar, ben CoD:Black Ops2'yi satın aldım. Bilgisayarıma kurdum. Oynamaya başladım. Ancak bilgisayar ilk bölümün yarısında kendi kendine kapandı. Sonra tekrar açtım. 3 bölüm ilerledim. Tekrar kapandı. İçini açtım bilgisayarın ekran kartı hafif ısınmıştı. Fanlarda biraz toz vardı onlarıda temizledim ama yine kapandı. Black ops2'yi oynamadan önce MoH:Warfighter'ı oynamıştım. 12 saat aralıksız o oyunu oynadım ama en ufak ısınma dahi göstermedi bilgisayar. Yardımcı olursanız sevinirim :)Tüm sistem parçalarını yazarmısın.