Beyler Ben ekran kartı alcam bana Bi ekran kartı tavsiyesi verirmisiniz
yorumlarınız için şimdiden teşekkürler lütfen yorum yazın
Bilgisayar la ilgili sorum olcak
ekran kartına gerek yok dostum dökümanımdada dediğim gibi 6 yıllık makinada pes 2009 kasmadan çalıştırdım o 6 yıllık pc nin özellikleri 384 mb ram 128 mb ekran kartı parçaların modelleri çok düşük
80 gb hdd si var makinanın oyunu ,ekran kartını , ses kartını , directx i güncelledim oyun çalışıyor sorunsuz en düşük ayarlarda normalde o pc deil en düşük ayarlarda oynatmak oyunu bile açmazdı açsa bile çok kasardı
vayy be nasıl oluyor o dostumm..
benim pc nin 1 gb ram var 128 mb ekran kartı var gta 4 açılırmı dostumm lütfen cevap yaz
nasıl oluyor anlatayım öncelikle windows un en son çıkan sürümünü yüklüyorsun şu andaki windows 7 ultimate ve daima windows updateden güncel tutuyorsun windows u daima son sürüm kullanıyorsun 8 çıkınca 8 9 çıkınca 9 ve en iyi sürümünü kullanıyorsun yani ultimate daha iyisi çıkana kadar sonra ekran kartı ve ses kartı driverlarını güncel tutuyorsun oyunları güncel tuyorsun ekran kartı ve anakart bioslarınıda güncel tutuyorsun
oyunları güncel tutmaktan kastım daima tüm patchleri yüklemek ve en son release edilen cracki kullanmaktır
tüm bunlara rağmen kasıyor mu overclock yapın yada shader hatasımı veriyor 3analyzer son sürümüyle oyunu açın tüm bunlar işe yaramıyorsa yeni donanım alın