Casper NB 15.6 4096 mb ram nvidia gt 320m 15.6 ekran windows 7 home basic intel core i5 cpu 2.53 ghz turbo boost var 1366x768 çözünürlük 6 ay önce aldım 2 yıl garantisi devam etmekte ne kadara satabilirim arkadaşlar :)
Bilgisayar ne kadar eder?
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
286 mesaj
Bende de aynı bilgisayar var ve şu an onunla yazıyorum . Bence güzel ama insanlarda Casper Markasının kötü olduğu kanısı yerleşmiş . Ama 6 ay önce alman , işlemcisi ve 2 yıl garantisi fiyatı olumlu yönde etiler.
Bence fiyat 900-1000 . Ama bilgisayarı Ultimate gibi sürümmlere yükseltebilirsen fiyatı bir 100 TL daha artabilir bence ..
Bende de aynı bilgisayar var ve şu an onunla yazıyorum . Bence güzel ama insanlarda Casper Markasının kötü olduğu kanısı yerleşmiş . Ama 6 ay önce alman , işlemcisi ve 2 yıl garantisi fiyatı olumlu yönde etiler.Vay tam da adamını bulmuşum aynı laptopa sahibiz demek.Bende 800 850 gibi bir fiyat düşündüm.Bu pc den oyun performansı dışında şikayetim yok ama bana oyun bilgisayarı lazım olduğu için saticam:)Home premium a yükselticem zaten. Sen memnun musun bu pc den ? Teşekkürler :)
Bence fiyat 900-1000 . Ama bilgisayarı Ultimate gibi sürümmlere yükseltebilirsen fiyatı bir 100 TL daha artabilir bence ..