arkadaşlar bu soruyu forumdaki bütün herkese soruyorum bakalım en doğru cervabı kim verecek sakın internetetn aramyın kendi cevabınızı verin hadi.......
bilgisayar nedir
- 1
- 2
"CHIP online'a üye olmamızı saglayan , 2 kere 2'nin 4 ettiği gibi 9999999 kere 9999999'nin 99999980000001 ettiğini küt diye hesaplayabilen, oda sıcaklıgını azda olsa arttırabilen, bazen sosyal yaşam katili bazen yanlız anların katili, ilk bakışta zeki gibi dursada kendi icinde sadece 1 ve 0'ları barındıran milyar dolar verip uzay teknolojisi kullanılsa bile en azından insan'ın bi başlatma komutu veya işlevi olmadıgı sürece sap gibi kalan zamazingo..."
benim aklıma ilk bunlar geldi
İlk karım.
Sanamı sorucam doğrumu yanlışmı diye bana göre öyle. Aslında senin nefes alman yanlış..
Hayatım parçası haline gelmiş olan, bilmem kaç milyon ya da milyar veriyi depolayabilen,müzik dinleyip oyun oynayabildiğim ve bu güzel arkadaşlarımı benimle tanıştırabilen bir şey
Açıklamalı oldu mu
ben söyliyim en iyisi bilgisayar herşeydir iletişim aracıdır müzik dinleme aracıdır ödev yapma aracıdır yazı yazma aracıdır fotoğraf çekme aracıdır televizyon vidro izleme aracıdır an
fanatik_gsben söyliyim en iyisi bilgisayar herşeydir iletişim aracıdır müzik dinleme aracıdır ödev yapma aracıdır yazı yazma aracıdır fotoğraf çekme aracıdır televizyon vidro izleme aracıdırCok orijinal.
fanatik_gsben söyliyim en iyisi bilgisayar herşeydir iletişim aracıdır müzik dinleme aracıdır ödev yapma aracıdır yazı yazma aracıdır fotoğraf çekme aracıdır televizyon vidro izleme aracıdırAferin Sana..
Benim sanal kalbim.
Borga abinin dediği sanırım herkes için doğru :)
Benimde ilk sevgilim oldu.
canfer_06cinsel ihtiyaçlar hariç her ihtiyacı karşılayan , hayatımızın önemli bir parçası ...terbiyesiz bu konular forumda konuşulurmu
Saçmalıyorsun Fanatik_GS
tamam özür dileriz kızmayın sileriz.
canfer_06tamam özür dileriz kızmayın sileriz.Sana demedim ben Fanatiğe soyledım onu
benim amacım kötü değildi hani eğlence olsun aramızda diye, yoksa terbiyeli bir insanım Borga-x abi...
canfer_06benim amacım kötü değildi hani eğlence olsun aramızda diye, yoksa terbiyeli bir insanım Borga-x abi...Sen sıkma canını ben senı anladım.
beni zaten bir tek sen anlıyorsun abi :)
Bilgisayar, hakkında şunu söyleyebilirim."Bence bilgisayar elektronik yardımıyla(suan için)insana yaklaşmanın son ürünleridir."Zaten model insandır.Bilgisayarın köklü buluşları hep insan baz alınarak yapılır..
bilgisayar hayatta tek kazık atmaya çalışmayan şey bana
tek dostum sevgilim aşkım hayatım her şeyim
onsuz ben bi hiçim
=)
Canlasbilgisayar hayatta tek kazık atmaya çalışmayan şey banababa naaptın ya, göbek bagınız bir kesilmiştir simdi sizin
onsuz ben bi hiçim
=)
Yani...:D Ha bilgisayarın internet kablosunu kesmişin ha sahibinin can damarını..Devir böyle!Kendimden biliyorum :D
elazigliöle vallaCanlasbilgisayar hayatta tek kazık atmaya çalışmayan şey banababa naaptın ya, göbek bagınız bir kesilmiştir simdi sizin
onsuz ben bi hiçim
=)
diyorum ya onsuz ben bi hiçim aynen öle
- 1
- 2