Eğer hayatınızda bilgisayar olmasa idi hayatınızda ne gibi değişikler olurdu..?
Bİlgisayar olmasaydı...
daha çok ders çalışır, arkadaşlarımla daha çok vakit geçirir, daha az küfür eder, 45 tl eksik fatura öder, kütüphane alışkanlığına kavuşur, emniyette hack den sorgulanmaz, vimjo nedir diye salakça kafa yormaz, crac bulacağım diye virüslerle uğraşmaz, ahmetturan kim aceba diye düşünmez, 4440375 i arayıp 3 kişiden üç farklı sorun adı dinleyip kavga etmez, kız arkadaşımı chip e takılıyorum diye ikna etmeye çalışmaz, daha az sigara tüketir, daha az çay içer(daha az tuvalete gider), klavyeyi söküp takınca parça artırıp hiç bi işe yaramıyomuş bu parçada demez, iki kere direksiyon parası ödemez, senlede bu muhabbete girmezdim.
daha çok ders çalışır, arkadaşlarımla daha çok vakit geçirir, daha az küfür eder, 45 tl eksik fatura öder, kütüphane alışkanlığına kavuşur, emniyette hack den sorgulanmaz, vimjo nedir diye salakça kafa yormaz, crac bulacağım diye virüslerle uğraşmaz, ahmetturan kim aceba diye düşünmez, 4440375 i arayıp 3 kişiden üç farklı sorun adı dinleyip kavga etmez, kız arkadaşımı chip e takılıyorum diye ikna etmeye çalışmaz, daha az sigara tüketir, daha az çay içer(daha az tuvalete gider), klavyeyi söküp takınca parça artırıp hiç bi işe yaramıyomuş bu parçada demez, iki kere direksiyon parası ödemez, senlede bu muhabbete girmezdim.
daha çok ders çalışır, arkadaşlarımla daha çok vakit geçirir, daha az küfür eder, 45 tl eksik fatura öder, kütüphane alışkanlığına kavuşur, emniyette hack den sorgulanmaz, vimjo nedir diye salakça kafa yormaz, crac bulacağım diye virüslerle uğraşmaz, ahmetturan kim aceba diye düşünmez, 4440375 i arayıp 3 kişiden üç farklı sorun adı dinleyip kavga etmez, kız arkadaşımı chip e takılıyorum diye ikna etmeye çalışmaz, daha az sigara tüketir, daha az çay içer(daha az tuvalete gider), klavyeyi söküp takınca parça artırıp hiç bi işe yaramıyomuş bu parçada demez, iki kere direksiyon parası ödemez, senlede bu muhabbete girmezdim.bir iki yeri farklı olmak kaydıyla aynı bilgiler geçerlidir
Öncelikle Lise 1 Terk Olmazdım Arkadaşlarımda Daha Çok Vakit Geçirir Daha Çok Ders Calısır Okulu Bırakmazdım Bilgisayar Topluycam Diye Ailemle Birbirime Girmezdım Daha Az Sigara İçerdim Klavye Ve Mausu Yumruklamazdım dicem ama fakat iyi yararları var :D Benım Çevrem Çok Geniş Ve Antalyada Tanınmış Biriyim Bu Yüzden Çevrem Kötü Daha Çok İt Kopukluk yapardım :D Kan gövdeyi götürürdü Windows'u Bulan BiLL Gates'E Burdan Selam Xp ye destek Bekliyoruz...!