sizce şu bilgisayarda yüksek kalitede oynayabilrimiyim gta 4 pes 2010 nfs shift gibi...
http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38349
acil yardım!!!!!!!!! bu bilgisayarı alıcamda bi danışmak istedim
sizce şu bilgisayarda yüksek kalitede oynayabilrimiyim gta 4 pes 2010 nfs shift gibi...
http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38349
acil yardım!!!!!!!!! bu bilgisayarı alıcamda bi danışmak istedim
YA NASIL OYNAYAMAZSIN eKRAN KARTI İYİ İŞLEMCİ KUTARIR VE HERŞEY DAHİL ÜCRETİDE BAYAĞI AZ BU OYUNLARIN HEPSİNİ MAX GÖRÜNTÜ SEVİYESİNDE KOLAYCA OYNAR MEDİUMDA DAHA AKICI OLUR BEN OLSAM VE MASAÜSTÜ ALICAK OLSAM BUNU KAÇIRMAZDIM ...Sen bu ekran kartıyla Crysis'i son ayarda oynarsan benim sana sözüm yok
Ben ekran kartına filan kötü demedim toplama bilgisayar daha ekonomik olur ve daha iyi bir ekran kartı ile toplanabilir...
1000 tl varda biriktiriyorum az kaldı
niyeki ekran kartı ati hd4650 iyi değilmi
Evet ekran kartı giriş seviyesi 1 gb olması pek bir şeyi değiştirmiyor,
1300 buna verene kadar biraz daha ekle 1500-1600 civarı fıstık gibi toplama pc alırsın, istersen yaparız bir liste vatan yada exa dan gidip alırsın.
parasını boşverin ya sizin bana öneriniz varmı
modern warfare 2 yeni çıkıcak süper oyuna benziyo
Açtığınız gereksiz anket ve Türkçe'yi katletmeye çalışmanız nedeniyle bence yardımı haketmiyorsunuz !anket gerksizliği konusunda bişey diyemem ancak bence arkadaşın öyle türlçeyle bir alıp vemediği olduğunu sanmıyorum burada herkes bişeyler yazarken hızlı yazmak için bazen harflerini büyük veya küçük yazabilir okadarda dikkate alınması gerkmez bence
yanlışlıkla oldu özür dilerim
Hatanızı anlamanız güzel o yüzden bende cevaplarımı siliyorum teşekkür ederim ;)
güzel bir liste yaptım ancak 1690 tl tutuyor ne dersin çok mu olur?
not: please ve lütfen aynı anlamda değilmi saten ..?
ahmet_79 adlı arkadaş çok oldu ya hepsi vatandamı
kopuKÇocuk adlı arkadaş ilk defa yaptığımdan öyle oldu anket yanıtı diyince bende öylesine şeyler yazdım pardon bilmiyodum yani
o kadar bütçem yok 1300ü aşmasın arkadaşlar
çok fazla kardeş ya sizin bana casper bilgisayar önerebiliceğiniz varmı
bu önerdiğin ekran kartının pixel shader ve vertex shaderi kaç yani 3.0mı yoksa 4.0 filanmı
Dostum hazır PC alma onlar içine dandik parçaları koyarlar kasayı da prenses gibi güzelleştirirler bir çok kişi de kanar bu süper PC diye. Toplama PC önerimdir.
ama özellikleri iyi değilmi bi bakarmısın
CPU TeknolojisiIntel® Core™ 2 QuadCPU NumarasıQ9300CPU Hızı2.5 GHzCPU Bus Hızı1333 MhzCPU Ön Bellek6MBRAM Kapasitesi4096MBRAM TipiDDR2RAM Bus Hızı800 MhzHD Kapasite640 GBHD Dönüş Hızı7200 RpmHD I/dOSATA IIVGA RAM1024 MbVGA Chipset MarkasıATIVGA Chipset ModeliHD4650