Öncelikle herkese merhaba , ailenize yeni katıldığım için mutluluk duymaktayım.
Eski bir Pc ye sahibim . Parçaları ufak bütçe ile yenilemek istiyorum . Sadece oynayacağım oyun KNİGHT ONLİNE , ekran kartı ağırlık lı mı olmalı yoksa başka parçalarıda dengeli mi olmalı hiç bilmiyorum . Knight Online için elimdeki pc yi ne kadar değiştirebilir ? hangi parçalarını yükseltebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim bütçe 1.000 tl . Bu para ile en iyi performans alabileceğim takviye tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler ... Parçaları 2.el almayı düşünüyorum ona göre tavsiyelerinizi değerlendireceğim.
Mevcut Pc Özellikleri
işlemci : Pentium Dual Core CPU E5200 , 2.50 GHz (2CPUs)
Ram : 2048 MB HTB Yazıyor Markası Sanırım , Güç Kaynağı : A-Open Z300-A 300 W Peak
Monitör : http://www.vatanbilgisayar.com/1 ... lukhdmiscartpc.html ( Kasaya HDM Kablosu İle Bağlı )
Hard Disk : 232 GB Maxtor
Kasa : AOPEN ES55B-06 Siyah
Ekran Kartı : Nvidia Geforce 210 1 Gb DDR 3 , 64 Bit
Ekran Kartı Üzerinde Fan Yok Bu Biraz İlginç Neden yok bilmiyorum , ayrıca pc de işlenci fanı birde güç kaynağının fanı dışında extra bi fan yok lütfen bunu göze alarak yorum yaparsanız sevinirim.
Benim bilgim ve tecrübem bu pc yi geliştirmeye az , sizlerin deneyim , bilgi ve tecrübe nizden yardım almak istiyorum saygılar ve sevgilerle