Arkadaşlar orta sonu bitirdim şimdi ben üniversitede programcılık okumak istiyorum.Düz liseyemi gitmem lazım.Neler yapmam gerek.Programcılık çok mu zor kazanılan bir bölüm.Programcılık mı daha iyi mühendislik mi?Ne tür okullara gitmem lazım?şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Bilgisayar Programcılığı
2 yıllık Bilgisayar Programlama ve Teknolojileri bölümü var Universitelerin MYO bölümlerinde eğer meslek lisesine gidip bilgisayar bölümünden mezun olursan sınavsız geçiş yapabiliyorsun ama Mühendislik istiyorsan Meslek lisesiyle çok zor anadolu fen veya düz lise mezunu olman daha avantajlıdır.Mühendisliğin puanları yüksek ancak çalışırsan neden olmasın.Kolay gelsin...
otomatik geçiş kaldırıldı.
ya ben şimdi liseye başlıcam düze gitcemde üniversite için nasıl bi yol izlicem neler yapmam gerek o lazım
programcılık mı daha iyi mühendislik mi iş bulma açısından önemli ve bunlar girmesi zor yerlermi
programcılık mı daha iyi mühendislik mi iş bulma açısından önemli ve bunlar girmesi zorBak ne diyim sana geleceğin gözde mesleklerini bunda arama...
Şimdi bunlar boş işler bunlara kafayı takma sen düz'e git ileride ne olacağına karar verirsin,
Ben hiç istemediğim yerdeyim ama napıcan hayat her zaman istediğin gibi olmuyor...
ben meslek lisesinde okuyan biri olarak meslek lisesine git derim bilgisayar programcılığı bölümüne girersin fakat matamatiğin iyi olması lazım lise sonda stajada gidiyorsun eğen staj yaptığın yer performansını beyenirse seni sigortalı olarak işe alıyor staj zamanındada iş kazalarına karşı staj yaptığın yer seni sigorta yapıyor.
Ben bunlardan birini önermem. Çünkü şu yıllarda hele ki kriz döneminde bu meslekler aranan meslekler değil. Ama illaki bunlardan biri olacak diyorsan ikisinide ayrıntılı olarak araştır derim. Çünkü birbirleriyle yakından ilişkileri var.
ben kız meslek lisesinde web programcılığı bölümündeyim tavsiye ederim
sözel bölüme gitmede nere gidersen git.meslek lisesine de gitme düz liseye git.sonradan seçeneğin çok olur
Programcılıgını geliştir daha sonra microsoft sertifika programlarına katıl sertifikanı alırsan zaten başarılı bir programcı olmussun demektir . her yer kapı açılır.
programcılık burada yapılmaz hiç birşey öğretmiyorlar menüler iki kod tamam al sana programcı
niye ya bnm amcam endüstri meslek lise çıkışlı 2 sııfta turbo paskal son senede vb göstemişler hafatada 10 saat bilgisayar başında bunları öğretiyorlarmış sence hiçbirşey öğretmiyorlarmı?sonra üniversitede bil.öğretmenliğine gitti C# ve C++ öğretmişler şimdi gitse bi yazılım şirketinde belki çalışabilir ama öğretmen olmak istiyor gerçi kendi fikrine bırakmak lazım