arkadaslar ben sakasına karsımdakı kısının msnden doya gondererek resetlemek ıstıyorum saldırmak amacla degıl ama sadece saka yapmak ıcın yardımlarınız ıcın tesekurler
yanlıs anlamayın dostlarım saka amacla...
bilgisayar resetleme
- 1
- 2
hmm arkadaşım sana önerim şaka yapmak istiyosan karşıdaki kişinin bilgisayarının içine girebiliosun bunu googleda araştır ve dene ama kalkmış olabilir yardımım olduysa sevinirim :D
es_low arkadasım bırazdaha acarsan konuyu ayrıntılı sekılde daha yardımcı olursun
bende black rose arkadasımın demek ıstedıgını soylemıstım es_low arkadasım
eslow arkadasım sen bıze nereye yazılacagını soyle yeter not defterımı, wordmu
metin belgesine yazıp uzantısını .bat şeklinde yapıcaksın linkeki hazır indirebilirsin direkt
edit...
tavsiyem içine bi mp3 resim falan filan atarak dosya boyutunu artırıp göndermen daha faydalı olur
eywallah sagolasın mesela ısmı resım.bat olarak kaydet olarak mesala demı
beinn45eywallah sagolasın mesela ısmı resım.bat olarak kaydet olarak mesala demısuan onun boyutu 1kb bile degil bunu alıcak kişi anlar en azından zipin içine bi mp3 resim filan ekleyip 3-4 mb yaparsan biraz çakma ihtimali düşer
arkadasım emınsın demı reset attırcagından
arkadaşlar sohbetinizi bölmek gibi olmasın ama bende bu dosyayı birinin bilgisayarında kendim çalıştırsam bu pc yi çökertir mi yoksa önemli bir zarar vermez mi
es_low arkadasım baskasına yutturdum yolladım dosyayı benımkıde resetledı onun kıde nasıl oldu bılmıyorum
arkadasım zaten benımkı atıyordu arada bır reset ondan dır haa ayrıca calıstırmadan attım sorun yok saol
ne komutlardı ama. blackstar virüsü için hani su 20 saniye sonra bilgisayarını kapatıcam yada 1 dk sayardı :S uzun uğraşlar sonunda bulmustum shutdow dizi komudunu :) ondan bu yana 5 yıl geçti okuyunca şimdi mazi canlandı gözümde :D
yahu es_low arkadasım ben bu resetleme dosyasını arkadasımın bılgısayarından baskasına gonderdıp tutup tıkladı adam, bızım bılgısayarda resetledı acaba yanlıs vermıs olamazmısın....
beinn45yahu es_low arkadasım ben bu resetleme dosyasını arkadasımın bılgısayarından baskasına gonderdıp tutup tıkladı adam, bızım bılgısayarda resetledı acaba yanlıs vermıs olamazmısın....kendin çalıştırmadıqın sürece hiç bi şekilde resetleme olmaz (kendi sistemin hatası hariç)...
masaüstüm bunlarla dolu ama hiç bi resetleme olmadı
vallahı calıstırmadım sadece dırekt attım, adam kabul ettı benımkı resetledi, pekı konusma penceresı acıkken beklersek reset atabılırmı, cunku ben konusma penceresını kapatmadan beklıyorum. ondan kaynaklanırmı?
- 1
- 2