ben bilgisayar topladım
anakart asus p5b p965
e6320 1.87 işlemci
saphire x 500xtx 256 ekrankartı
1 gb ram
160 hardisk
bilgisayarım bu aldığımdan beri servise gidiyo aynı sorundan 2 defa anakartı değiştirdiler ramları değiştirdiler ama hala sorun devam edyodu
yine servise göndermiştim bugun aldım ve test etmek istiyorum bu mumkun mu nasıl yapabilirim
bilgisayar resetliyo ve poerformansı iyi değil
Senin PSU dandik olmasın ?Kaç w PSU kullanıyorsun ?(Ve mümkünse marka,marka çok önemli)
evet psu nun markası ve gücü çok önemlidir belirtirsen yardımcı olabiliriz sana..
Sorun arkadaşların dediği gibi büyük olasılıkla power supply dandır aynısı benim başıma geldi bilgisayar her defasında yeniden başladı ramler zorlandı ve 4 ram yandı servisler bir türlü power supplydan olduğunu bilemediler ben power supplyı değiştirdikten sonra hiç bir sorun kalmadı rahat rahat bilgisayarı kullanıyorum
hocam valla markasını bilmiyom amam dandik bişeye benziyor
arkasında acma kapama düğmesi yok ve amerikan pirizide yok
performansını nasıl test edebilirim
başlat çalıştır msconfig yaz başlangıçtakı butun programları devre dışı bırak performans artışı sağlarsın
Sen al o kasayı çağır teknik servisi onlara şunu de;
Bana tagan-thermaltake-FSP gibi kaliteli markalardan 400w'lık bir PSU takın demen yeterli.
arkadşlar PSU DA YAZAN SWİTCHİNG DİYE BİR MARKA VE SANIRIM 400 WATT
blade_dnzlarkadşlar PSU DA YAZAN SWİTCHİNG DİYE BİR MARKA VE SANIRIM 400Tamam işte dandik markaBu dediklerimi bir daha hatırlatırım;
Sen al o kasayı çağır teknik servisi onlara şunu de;Bana tagan-thermaltake-FSP gibi kaliteli markalardan 400w'lık bir PSU takın demen yeterli.
o 400 degildir gerçek degeri veren bir psu ile degiştir
onun verceği maksımum 200 watt
sağolun hocam tşkrler ve mirac kandiliniz kutlu olsun
FRISBY 400W POWERSUPPLY +24 PIN + SATA +PFC ÖZELLİĞİ
bu nasıl 50 dolar civarında
FRISBY 400W POWERSUPPLY +24 PIN + SATA +PFC ÖZELLİĞİ
FRİSBY'den uzak durmanı öneririm.Dediğim PSU markalarına bak.Ayrıca Cooler Master,Enermax gibi markalarda buna dahil.Yani bu dediğim 2 PSU markasının da PSU'larını gönül rahatlığı ile alabilirsin.
saol senınde mubarek olsun. benım yazdıklarımı da kaıleye alabılırsın tabı Açmı oldgun uzmanına sorun kısmında hangılerını alman gerektıgını yazdım.Adam gibi takıp etseydın konu boyle bolunmezdi.