herkeze merhabalar sistemim
amd phenom ıı x4 945
4gb ddr2 800mhz ram
asus m2a vm anakart
gtx 650ti ekran kartı
dual core işlemcimi upgrade edip anakartımın desteklediği en üst işlemciyi aldım ve bilgisayara taktım
fakat bilgisayar dik konumda iken açılıyor 1-2dk içinde donuyordu ve reset atsam dahi ekrana görüntü gelmiyordu 4 5 kez kapatıp açmam gerekiyordu fakat yatay konuma getirdim bu sefer 3 4 saat açık kalıyor fakat arada donuyor masayı sarsınca donuyor ve işin garibi donunca res atıyorum açılıyor dik konumdaki gibi 4 5 kez kapatıp açmama gerek kalmıyor.Dual core işlemcimde bu sorun yoktu onu takıp denediğimde ise dik konumda bilgisayar açılmadı 4 5 kez kapatıp açmama rağmen ve bende phenomu taktım yatay konumda çalışıyor biraz sarsılınca donma yapabiliyor.Birde dikkatimi çekti phenomu aldığımda altındaki pinlere macun değmişti peçete yardımıyla sildim taktım ama 3 5 parça ufak parçalar halinde yine üzerinde kaldı.Buda anakart soketindeki pin yuvasının içine bulaşmış olabilirmi benim tahminim bu fakat nasıl temizleyeceğim hakkında pek bilgim yok.Sizinde çözümlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler fazla kafa ütülemiş isem affola.