arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim ve konuyu doğru yere açtım mı bilemiyorum diyorum ve derdimi anlatmaya başlıyorum. şimdi benim ev arkadaşım bilgisayara şifre koymuş (aklısıra şaka yapıyor) ben bu bilgisayara sadece o açtığı zaman girebiliyorum. ben böyle bilgisayarın şifresini öğrenmek için bir yöntem bir program arıyorum. dediğim gibi bilgisayar açık ama şifresini bilmiyorum. konu çok acele çözülmesi gerekmektedir, yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler, saygılar.
Bilgisayar şifre acil yardım !
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Üye
50 mesaj
bende var ama upload için falan uğraşmak gelmiyor içimden..(ERD_Vis_W7_Pass_Rec )
google den arat bulabilirsen bununla halledersin....
Kapalı Hesap
3,337 mesaj
pc login now indir çek bi cd ye kalıbı sonra aç pc yi hiçbir şifre bırakmaz isterse kırılmaz denilen syskey olsun syskey i bile siliyor win 7de bile full çalışıyor
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (228290) ~ 29 Kasım 2011 14:02
Taze Üye
1 mesaj
arkadaşım windows 7 admin şifre kırma programı yaz google da gelir onu indir neroyla iso formatında yaz halledersin kolay gwlsin
OP Taze Üye
6 mesaj
arkadaşlar her yorumunuz için teşekkürler. sorunu çözdüm. çözüm yolum garip oldu ama çözdüm. odaya gizli kamera koydum ve öğrendim şifreyi :D yinede her yorumunuz için teşekkürler arkadaşlar.