yukardaki yorumu acaba sitenin html açığı varmı diye baktım :) :)
Bilgisayar Şifresini Unuttu,Hapse Atıldı !
bu konulara yorum yazmadan önce kriminal yazmayı öğren önce
bu yazdığın ne ki "kırımiliğer"
Çok saçma! Devlet hackerları yokmu o şifre kırılır. O tür şeylere gerek yok (:
(conficker19942)"HobilerimAtilla gülmekten karnıma ağrı girdi yav Beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün.
PC ÇÖKETME VE SİTE ÇÖKERTME VE SİTE VE SCRİPT YAZMAK"
Yerlerdeyim
Site kodlarınıda böyle yazıyorsa vay haline
Marka / Model:ACER İşletim Sistemi:Windows 7 Ultimate (32-bit) İşlemci:Intel CORE İ7 Anakart:GİGABYTE Ekran Kartı:nVidia Ses Kartı:5+1 KULLANIYORUM Internet Tarayıcı:Google Chrome Antivirüs Yazılımı:- Kullanmıyorum -
Son Düzenleme: infoman ~ 21 Ekim 2010 18:30
benim kim oldumu bilseniz ağzınız açık kalır ben önceden bu sitede süper moderatördüm nickimde conficker1994 tü şimdi onun iiçin conficker19942 diye forumda geçiyorum ve mertforum.0fees.net sahibiyimde ve fileupload.22web.net de sahibiyim ya ve geçen daha meb ping attık sunucuları zorlandı 2 hafta çalışmıyordu isterseniz hocalarınıza sorun da görün index bile vardı mertforum.0fees.net diye ya çook gizli hack girişimleri için
mertforum.0fees.net beklerim
benim kim oldumu bilseniz ağzınız açık kalır ben önceden bu sitede süper moderatördüm nickimde conficker1994 tü şimdi onun iiçin conficker19942 diye forumda geçiyorum ve mertforum.0fees.net sahibiyimde ve fileupload.22web.net de sahibiyim ya ve geçen daha meb ping attık sunucuları zorlandı 2 hafta çalışmıyordu isterseniz hocalarınıza sorun da görün index bile vardı mertforum.0fees.net diye ya çook gizli hack girişimleri için
mertforum.0fees.net beklerim
İngiliz polisi cinsel istismar konusunda yaptığı çeşitli araştırmaları gerçekleştirirken , DRAGE nin misafiri oldu. Polis gencin bilgisayarını açmasını istedi ,DRAGE defalarca denemesine rağmen bilgisayarına 50 haneli şifre koyup, tümünü hatırlayamadığını ifade etti, bilgisayarını açamayınca mahkemeye çıkartıldı ve mahkeme heyeti 19 yaşındaki genci 16 haftalık hapis cezasına çarptırdı.
Liverpool polisi DRAGE nin bilgisayarını açmaya çalışıyor , Eğer verdiği ifadenin aksine cinsel istismar ile ilgili herhangibir materyale rastlanırsa , mahkeme heyeti şifresini bildiği halde vermek istemediği kararına vararak , DRAGE nin 16 haftalık suçunu yeni bir mahkeme ile ceza süresini arttıracak. Siz siz olun şifrenizi unutmayın : )
İhtiyati tutuklama kararı. Delil saklamak ya da saklamaya teşebbüste bulunmak. (Çok ciddi bir suç)
Bu olay benzeri Türkiyede de olabilir. Ancak bilgisayarda cinsel istismar suçu var mı bilemiyorum.
Şahıs esasen cinsel istismar ile suçlanmıştır. O kişi bilgisayarını açmayarak delil olabilecek dökümanları saklamaya çalışmıştır. Delil olarak el konulan bilgisayarın analizinden sonra ortaya suç isnadı ile ilgili deliller var mı yokmu ortaya çıkacaktır. Ancak bu analiz süre alacağından dolayı ihtiyaten tutuklanmıştır.
Eğer şifresini unutmamış olsaydı ve bilgisayarını açmış olsaydı tutuklanmayacakmıydı acaba..
benim kim oldumu bilseniz ağzınız açık kalır ben önceden bu sitede süper moderatördüm nickimde conficker1994 tü şimdi onun iiçin conficker19942 diye forumda geçiyorum ve mertforum.0fees.net sahibiyimde ve fileupload.22web.net de sahibiyim ya ve geçen daha meb ping attık sunucuları zorlandı 2 hafta çalışmıyordu isterseniz hocalarınıza sorun da görün index bile vardı mertforum.0fees.net diye ya çook gizli hack girişimleri içinTamam.
mertforum.0fees.net
mertforum.0fees.netSon Düzenleme: -MHG- ~ 24 Ekim 2010 20:48
50 adet karakter ve eminim bu şarkı sözü felan değildir, insan bunu yazarken yorulur, uykuya dalar, dikkatinin dağıldığını düşünsenize :DD hoop tekrar gir hepsini :)
benim kim oldumu bilseniz ağzınız açık kalır ben önceden bu sitede süper moderatördüm nickimde conficker1994 tü şimdi onun iiçin conficker19942 diye forumda geçiyorum ve mertforum.0fees.net sahibiyimde ve fileupload.22web.net de sahibiyim ya ve geçen daha meb ping attık sunucuları zorlandı 2 hafta çalışmıyordu isterseniz hocalarınıza sorun da görün index bile vardı mertforum.0fees.net diye ya çook gizli hack girişimleri içinSüpersin dostum :D :D :D kıl olduğum bi çocuk var onun msn sini versem patlatır mısın :D :D program gibi conficker soft V. 199.4.2 :D :D alemsiniz yaa
mertforum.0fees.net
Türkiye'de olsa hemen bilgisayara el konulur.
Şifre kırılır.
Suç ispatlanır
Hapis cezası verilir sonra da ertelenir ya da paraya çevrilirdi
Türk dizilerinde bilişim farklı...
Kanıt dizisinde polisin eline hdd geçiyor
HDD bilgisayara takılıyor.
Ekranda vista veya win7 yüklenirken görünen windows loading file yazısı görünüyor sonra da direk ekrana gizli kamera kayıtları çıkıyor.
Adanalı dizisinde windows şifresi kırmak usb'den bağlanan harici Ipod gibi bir cihazla yapılıyor (hiç görmediğimiz bir gragik arabirimiyle)
BİZİM DİZİLER DE BU KONUYU BİRAZ Tİİ YE ALIYOR.
Bilgisayarla biraz ilgilenen insanların da bu tii ye almalar dikkatini ç
aynen
şifre kırmak adanalıdaki gibi aleti tak çözsün değil ki adamda belli 3. parti bir yazılım kullanmış ve bu galiba sistem boot ederken şifreyi istiyor o yüzden güvenli moda geçemiyorlar.
leno sana birsoru sorabilir miyimbenim bilgisayarım flashı algılamıyor neden olabilir?
bir çok nedeni olabilir..
bazı nedenler: flash disk bozuktur..bunu tespit etmek için flash diski başka bilgisayarda dene..eğer orda görüyorsa sorun bilgisayarın usb girişlerindedir..flash diski başka usb girişine takın..hala görmüyorsa yazılımsal bir sorun olabilir mesela antivirüs programı izin vermiyordur..Son Düzenleme: LENO7 ~ 21 Ağustos 2012 17:48
oh be, biraz önceden şimdiye geldik.
bir çok nedeni olabilir..
bazı nedenler: flash disk bozuktur..bunu tespit etmek için flash diski başka bilgisayarda dene..eğer orda görüyorsa sorun bilgisayarın usb girişlerindedir..flash diski başka usb girişine takın..hala görmüyorsa yazılımsal bir sorun olabilir mesela antivirüs programı izin vermiyordur..evet doğru :D