bilgisayar tavsiyesi ve bir sorun

Bazaarcı55
28-05-2013, 17:00   |  #1  
Bazaarcı55 avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
63 mesaj

laptopum samsung r580 i5 4gb ram 2 gb ekran kartı vs... Bilgisayar yaklaşık 2 ay önce yere düştü tamire gitti düştüğü sıra takılı olan usb kablosuz mouse açma düğmesini sıkıştırmış sanırım düğme falan değişti usb yeri vs tamirden aldım ondan sonra bilgisayar açtığımda facebook a giriyorum genelde ilk açışta facebook yazıyorum ve tıkladığımda facebook sayfası geliyor pc donuyor 2 dakika donduktan sonra düzeliyor devam ediyor bu düzenli olan bir şeydi şimdi de yazın oynamaya başladıgım wolfteam adlı oyunun setupunu aldım arkadaştan indirmeye uğraşmayayım diye oyunun setupuna basınca bilgisayar kasmaya başlıyor program yanıt vermiyor falan wolfteam setupun oldugu dosyaya girilmiyor falan dedim tekrar bir de kendim indireyim utorrent den indirdim indirme bittikten sonra artık utorrent açılmıyor falan sizce sorun ne ?Nasıl düzeltebilirim?Düzeltemesem eğer oyun oynayabileceğim içinde en fazla 2-3 tane online oyun olacak zaten kasmayacak adam gibi oynayabileceğim  bir masaüstü veya laptop 1600 tl yi geçmeyecek şekilde

murat5038
28-05-2013, 17:56   |  #2  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 680
6,682 mesaj

https://www.chip.com.tr/forum/lutfen-iceri-lutfeeen_t268326.html

Aynı konuyu başka yerlere yazmayın forum kurallarına Aykırı.