Selam arkadaşlar
Yeni bir laptop almayı düşünüyorum.Şuan Casper kullanıyorum ve memnunum ama özellikleri yeterli olmadığı için değiştirmem lazım.Acaba hangi markayı önerirsiniz?
Selam arkadaşlar
Yeni bir laptop almayı düşünüyorum.Şuan Casper kullanıyorum ve memnunum ama özellikleri yeterli olmadığı için değiştirmem lazım.Acaba hangi markayı önerirsiniz?
Marka olarak ya Casper ya da Toshiba al derim. Casper'ın Windows 8'li bir ultrabook'u var. Teknosa'da şu an indirimde. İndirimli fiyatı. 1500 TL. Aynısının dokunmatiği var ama o 1900 TL yani biraz pahalı.
Normal
Dokunmatik
Daha bugün Teknosa'da gördüm gayet iyiydi. Şu anlık bilgisayar değiştirmeye ihtiyacım olmadığı için almadım ama değiştirecek olsam onu alırdım yani. Bence iyi.
Casper alırım ama arkadaşlar ve çevremdekiler önermiyor iyi marka değil sorun yaratır diyorlar.Siz ne düşünüyorsunuz casper hakkında
Aynısını bende düşünüyorum. Türkiye'de bilgisayara parçası yapabilen bir şirket olsaydı, inanırdım. Biz hala basit bir araba bile yapamıyoruz. Casper sadece parçaları birleştiriyor, Dell'in yaptığı gübi. Fakat ASUS öyle değil. Adamlar ekran kartından ses kartına kadar herşeyi yapıyorlar ve yaptıkları laptopların ne türlü testlerden geçtiğini herkes biliyor. Özellikle Ultrabooklar. Ben sana ille ASUS al demiyorum; Dell, Samsung ve Acer da alabilirsin.