1500 tl ye kadar olabilir arkadaşım bekliyorum önerilerinizi
bilgisayar toplama
- 1
- 2
gayet güzel benim pc nin öz. yakın hatta senin ki biraz daha yüksek ben ce güzel yalnız ekran kartından pek anlamıyorum
para var huzur var. sistem gayet güzel bence
sisteme bakıyorum yorumlara bakıyorum, inanamayıp bir daha bakıyorum ne desem bilmiyorum abovvvv:)))
Kesinlikle bu pc'den uzak dur, hele ekran kartı tam bir rezalet,
eğer oyun yada güçlü proğramlar için bu pc'yi almayı düşünüyorsan sana bunun fiyatına çok daha iyi bir toplama konfigürasyon yaparız,
ve tekrar ediyorum
Bu PC'den Uzak Dur!
ahmet79sisteme bakıyorum yorumlara bakıyorum, inanamayıp bir daha bakıyorum ne desem bilmiyorum abovvvv:)))ahmet sen bu sisteme uzak dur diyorsan senin birgisayar galiba özel nasa bilgisayarları.tabi fiyatını bilimiyorum arkadaşın topladığı sisteminKesinlikle bu pc'den uzak dur, hele ekran kartı tam bir rezalet,
eğer oyun yada güçlü proğramlar için bu pc'yi almayı düşünüyorsan sana bunun fiyatına çok daha iyi bir toplama konfigürasyon yaparız,
ve tekrar ediyorum
Bu PC'den Uzak Dur!
Son Düzenleme: xmenevren ~ 06 Mayıs 2009 21:02
Ahmete tamamen katılıyorum. Bilgisayar rezalet. İşlemcide ekran kartıda çok kötü. Sen bütçeni yaz biz sana çok çok daha iyi bir sistem yaparız.
O ekran kartı ile yeni oyunların çoğunu oynayamazsın.
Puanlama yapmak gerekirse en fazla 10 üzerinden 4 veya 5 alır. Oda ayıp olmasın diye
KaptanosAhmete tamamen katılıyorum. Bilgisayar rezalet. İşlemcide ekran kartıda çok kötü. Sen bütçeni yaz biz sana çok çok daha iyi bir sistem yaparız.dediğin birkere % 100 gibi konuşuyorsun.ben geforce 7300 se gibi kartla crysis felan su ana kadar yüklediğim oyunlarda bir sorun çıkarmadı.tabiki düşük ayralarda oynuyorum ama yine tatmin ediyor.senin dediğin ise vah vahh.fiyat performans bakımından güzel bir kart
O ekran kartı ile yeni oyunların çoğunu oynayamazsın.
Puanlama yapmak gerekirse en fazla 10 üzerinden 4 veya 5 alır. Oda ayıp olmasınSon Düzenleme: xmenevren ~ 06 Mayıs 2009 21:11
xmenevrenahmet sen bu sisteme uzak dur diyorsan senin birgisayar galiba özel nasa bilgisayarları.tabi fiyatını bilimiyorum arkadaşın topladığı sisteminBendeki orta halli oyun pc'si imzaamda yazıyor zaten ve sen buna güzel diyorsan o zaman benimki gerçekten nasa pc'si sayılır.
Buna çok iyi dediğine göre seninki P4 yada dual core herhalde:)Son Düzenleme: Ahmet_79 ~ 06 Mayıs 2009 21:25
Bilgisayarı aldınız mı? Almayı düşünüyor musunuz, henüz almadınız mı? Marka bilgisayar büyük ihtimalle. Masaüstlerinde bence markadan uzak durmak lazım. Logoya ayrıca para ödeyip kötü makineler almamak için. Ve arkadaşlar, o bilgisayar kötü. Aynı fiyata çok daha performanslısı toplanır.
Xmenevren 9400de hangi fiyat performanstan bahsediyorsun. Kartın performansı yok ki. Bu piyasada gidip o karta para veren adamda ekran kartları hakkında hiçbir bilgisi yoktur.
ahmet79Bendeki orta halli oyun pc'si imzaamda yazıyor zaten ve sen buna güzel diyorsan o zaman benimki gerçekten nasa pc'si sayılır.evt dual core.bütçe ancak bukadarına yetiyor.bende almak isterim core quad serisinden.ama benim bilgisayar sadece oyun için odaklı değil.hayır dalgasını geçen geçsin
Buna çok iyi dediğine göre seninki P4 yada dual core herhalde:)Son Düzenleme: xmenevren ~ 06 Mayıs 2009 22:15
sistem çok kötü özellikle işlemci ve ekran kartı 10 üzerinden 4
xmenevren yanındayım.az yardım etmedin soğutma ile ilgili msnde.ayrıca bu ekran kartı bende olsun diye dua ederin ben.daha beninki 6 serilerinden:D
Y.İ.Ğ.İ.D.O.sistem çok kötü özellikle işlemci ve ekran kartı 10 üzerindenişlemcimi??
Evet işlemci İntel'in güncel en düşük performanslı Quad işlemcisi.
xmenevrenişlemcimi??tabiikide işlemci 4 çekirdek diye iyi olacak diye birşey yok.4 MB L2 si var.bunun yerine 9400 veya 9550 işlemciler süper olur veya fiyat sorun olmazsa 9650.
Y.İ.Ğ.İ.D.O.tabiikide işlemci 4 çekirdek diye iyi olacak diye birşey yok.4 MB L2 si var.bunun yerine 9400 veya 9550 işlemciler süper olur veya fiyat sorun olmazsa 9650.benim kurudğum cümleye dikkat edersen fiyat performans diyorum.
xmenevrenbenim kurudğum cümleye dikkat edersen fiyat performans diyorum.o zaman Q9400 olur.Q8200 çok kötü.
Bu bilgisayar bildiğin kötü yahu .. Yorumlara baktım kusura bakmayın ama çok güldüm, gerçekten.. 10 üzerinden 9.5 mu dersiniz, güzel değil diyene bilgisayarınız nasa falan mı wallahi çok güldüm neYse.. Tahminin bu bilgisayar hazır, toplama bilgisiyar yapıpta böylesini yapıcağını düşünmüyorum. Konuyuda açtınız bari güncel tutun, bir bakın, bu kadar kişiyi tartışmaya götürmüş ama konuyu açandan ses seda yok..
peki hangi özellikleri kötü bu bilgisayarın Q6600 güzelmi tek ekran kartı ile işlemcimi kötü arkadaşlar
- 1
- 2