iyi günler biz bi arkadaşa bilgisayar alcaz da fiyatı kdw dahil 1500$ olcak. (fiyata monitör dahil). intel tabanlı olması tercihimiz ama amd de olabilir lütfen bize bi yardım edin!!!!! şimdiden teşekkürler.
bilgisayar toplama
oyun içinmi yoksa başka bir iş içinmi kullanacak monitoru Wıde screenmı ıstıyor. Klv mouse dahilmi
oyun int film izleme gibi işler ayrıca küçük program yazk için wide istiyo monitörü klavye falan önemli değil.
benim önerim bu olacak oyun içinde AMD program içinde AMD
bencede amd nin çok iş yapacagını düşünüyorum.amd tabanlı alsın.(BNDE İNTEL VAR):,(
Gigatek Online Sistem Toplama
Monitor 20" klv mouse ıcınde.
Ekran kartına laf yok..
İşlemci seni uzunca götürür. Yetmezse Anakartın yenı cıkacak olan AM2+ soketlı Barcelonayı(AMD) desteklıyor bios guncellemesi ile onu da kullanabilirsin.
KVD dahil 1480Dolar.
Bende toplıcaktım senin için ama zaten Borga benim kafamdaki sistemin hemen hemen aynısını toplamış...Gayet güzel bi sistem olmuş Borga nın sisteme katılıorum...
topla baba senı de görelim. Belki benden farklı daha ıyı bır sey bulup görebılırsın. Benımkı sadece bır öneri.
Walla ben sadece Ram i farklı koyabilirdim fiyatı düşürmek adına 2*1 GB Kingston 800 mhz takardım...Onun dışında yazdıkların gayet mantıklı aynen katılıorum...
Borga abi senin sistemin extradan güç kaynağı yok , kasanın içinde 430w PSU var.Biraz zor açar gibime geliyor.Sık sık reset atar tam yüklemede.
BEnce 430 watt yeter borga çok iyi iş çıkarmış...
bencede yeter ama oc yaparsa psu uçar
OC yaparsa requemın dedıgı gıbı uçar. Ama uyduruk bır kasa ve FSP marka bır PSU ıle 500 veya 600W PSU kullanabılır tabı arkadaş. Maddiyata bakıyor bazı seyler..Birçok yerde 480Wlık PSU'nun rahatlıkla yeteceği yazıyor Black kardeşim.. Sorun olmayacaktır.