İyi oyun oynayabilmek istiyorum
Babam da ben de bu işlerden anlamadığımız için bana fiyat sınırı koyamadı. Sadece ucuz ve kaliteli olsun dedi. Zaten ben de çok pahalı bir şey istemiyorum. Anlayanlar lütfen yardım etsin :)
Bilgisayar Toplamak İstiyorum
sadece kasa mı olacak yoksa monitörde olacak mı ve siz nereden alıcaksınız internet üzerinden alıcaksanız novabilgisayar veya iventus tavsiye ederim nerede yaşıyorsunuz garanti olaylarında olası bir arızada size yakın olması daha iyi olur
2000 falan çok fazla. Mesela max. 1000 olabilir. Belki çok azcık da geçebilir 1000 i.
Ben ankarada oturuyorum. İnternetten alırsak parçaları biz birleştiremeyiz ve windows u kuramayız. vatanbilgisayar gibi bir yerden alabiliriz.
vova bilgisayar zaten ankarada diye biliyorum vatanda fiyatlar çok pahalı movadan daha ucuz olur ayrıca novada sistemi toplayıp size hazır kasa olarak veriyorlar siz sadece w.7 format atıp kullanıcaksınız kolay iş yani sadece kasa mı istiyorsunuz yoksa monitörde olacak mı o fiyata
al kardeşim sana bir pc: vatan kazık sen novadan al hem novabilgisayar ankarada.:
CPU:
AMD Phenom II X2 560 AM3 3.3 GHz, 7 MB, BOX İşlemci
96 $ ( 169,82 TL)
ANAKART:
ASUS M4A78LT-M LE, AMD 760, DDR3, PCIExp, Socket 938 AM3
65 $ ( 114,99 TL)
BELLEK - RAM:
KINGSTON 4 GB (2X 2GB) DDR3 1333 MHZ RAM CL7 HYPERX
52 $ ( 91,99 TL)
HARD DISK:
SAMSUNG 1 TB HDD SATA II 32 MB 7200 rpm (HD103SJ)
59 $ ( 104,37 TL)
EKRAN KARTI:
HIS HD6850 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 256 bit, 775/4000
175 $ ( 309,58 TL)
KASA:
THERMALTAKE V3 600W (Mavi Ledli 12cm Fan) Kasa
109 $ ( 192,82 TL)
DVD / Blue-ray:
LG 22X DVD-RW Double Layer Siyah SATA
29 $ ( 51,30 TL)
TOPLAM :
1.034,87 TL
KDV (%18) :
186,28
NAKİT / HAVALE (TL) : 1.221,14 TL
Teşekkür ederim. Babam şimdi uyuyor. Yarın akşam işten geldikten sonra ona sorarım. Değiştirmek olduğu bir şey olursa tekrar sizlere danışırım:)
vova bilgisayar zaten ankarada diye biliyorum vatanda fiyatlar çok pahalı movadan daha ucuz olur ayrıca novada sistemi toplayıp size hazır kasa olarak veriyorlar siz sadece w.7 format atıp kullanıcaksınız kolay iş yani sadece kasa mı istiyorsunuz yoksa monitörde olacak mı oSadece kasa
1 tb bana çok. 300 küsür gb hafıza bana yeter. Birde yeni kasa almam şart mı? Bunlar fiyatta ne kadar fark eder?
sende kasa varmı varsa psu alırsın sen en iyisi eski kullanıdığın pc nin özelliklerini yaz işimize yarayan parçalar olabilir
Hocam kasayı acabilirsen aç içinde kutu gibi bişey olması lazım işte o güç kaynağı onun üstünde fln yazıyodur kaç W olduğu.Bide bilgisayarın özellikleri için nette Everest Ultimate Edition adlı program var onu indirip bakabilirsin.
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7502
Bak buda fiyatına olabilcek güzel bi pc bunuda düşün derim
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7502o bilgisayarın kasasındaki psu o sisteme yetmezBak buda fiyatına olabilcek güzel bi pc bunuda düşün
arkadaşlar madem bilgisayar topluyorsunuz http://www.isbulurum.com gibi iş ilanı yayınlayan portallar var orada teknik servis vs gibi birçok alanda eleman arıyorlar ben olsam paraya çevirirdim..