farkettim ki artik hep bilgisayar uzerinden espri yapiyoruz. mesela gecen gun gunes tutulmasinda arkadasim gozlerinin bir tuhaf oldugunu soyledi bende cozum olarak ac kapa duzelir dedim. gerisi aynen kopus :))) sizede varmi bole anilar, bilgisayar terimli espriler vs.
bilgisayar uzerine espiriler
- 1
- 2
Arkadaşlarla dolaşırken yavrularını emziren bi köpek görmüştüm geçenlerde. Durup bakarken "Mustafa sen bilirsin, USB 1.1 mi USB 2.0 mı kullanıyo bunlar?" demiştim.
Saçma espriler yapan ve laubalileşen arkdaşa reset atma tavsiyesi.
Dalıp giden bir arkadaşa 'Ekran dondu' esprisi yapılabilir.
Şimdi geldi aklıma. Derste hoca bi soru sormuştu ben de "Bad command or file name" demiştim. Git espirini dışarda yap deyip sınıftan atmıştı Sonradan öğrendik o gün canı sıkkınmış. Doçent olmak için çalışıyomuş.
aynı gün fazla ders yaptığımda ve soruyu anlayamacak hale geldiğimde işlemcim baya bi yoruldu derim mesela, ya da bir arkadaş bi şeyi anlamazsa iki demem de şakayla karışık işlemcin yetmiyo galiba istersen bi yükselt dediğim olmuştur. Günlük konuşmama girmiştir hani. Artık espri mi değil mi takdir sizin...
sabah boynum tutulmuştu çünkü windows açık kalmış
çok iğrenç ve tarihi eser olmuş bir espridir bu.:):):)
Tunca naaptın be güzelim. Valla okuyunca başım döndü bi an
tuncabsabah boynum tutulmuştu çünkü windows açık kalmışforumun belki de en genç üyelerinden olan tuncab kardeşimiz çok şeker ya.
tuncabsabah boynum tutulmuştu çünkü windows açık kalmışTunca bravo aslanım.Benimde kasa acık kalmış bütün parayı çalmışlar.Bende saçmalamak istedim.Canım çekti.
espirileri okudum da acaba hiç espiri yapmasa mı bazılarımız?!
Hepinizin esprileri birbirinden güzel, eğer birilerin esprisini beğenemiyorsan daha iyisini yap, yapamıyorsan ortamı germe, sus.
Razielespirileri okudum da acaba hiç espiri yapmasa mı bazılarımız?!Durduk yere niye ortamı geriyorsun ki? Beğenmemen gayet normal ama sende kalması daha iyi olur.
Razielespiri yaptın galiba yine.Hayır hiç olmadığım kadar ciddiyim. Bak mesela bu konu hakkında benim bir esprim yok, ve sadece gülüyorum, en azından senin gibi ortamı germiyorum. Ortam germek çok kolay, ama ne gereği var ki ? Eğer beğenmiyorsan dedikleri gibi sende kalsın ve konuyu bir daha okumazsın. Çok basit, zor değil !
make-believesaol ya.:Dtuncabsabah boynum tutulmuştu çünkü windows açık kalmışforumun belki de en genç üyelerinden olan tuncab kardeşimiz çok şeker ya.
çok iğrenç ve tarihi eser olmuş bir espridir bu.:):):)sen de saol.benimkinden güzeldi valla.:D:D:D:D:D
tuncab'dan alıntı:
sabah boynum tutulmuştu çünkü windows açık kalmış
çok iğrenç ve tarihi eser olmuş bir espridir bu.:):):)Tunca bravo aslanım.Benimde kasa acık kalmış bütün parayı çalmışlar.Bende saçmalamak istedim.Canım çekti.
a bu arada aklıma geldi:
başım ağrıyo.
cevap:işlemcini değiştirelim geçer.
(şimdi buldum bunu bence bi önceki sölediimden de kötüydü:))Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 28 Mayıs 2006 15:24
Tunca az daha zorlarsan kendini 'CHIP Forum'dan Seçmeler 1'i basıma verebiliriz
uzun saatler çalıştıgımız zamanlarda bir ara artık beyin durur.Birşey algılayamaz hale geldigimiz olurdu.Yanımızda hala şunu bunu yap diyen abilerimiz ne oldu dediklerinde genelde;
Sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı.Bir dakka abi reset atıyom kendime diyip sigara icmeye cıktıgımız anlar olurdu.
birde şimdi aklıma geldi şantiyede 1 hafta bir odadan hiç cıkmadan calıstıktan sonra gezmeye dağlara gitmistik.nasıl kan yaptı tahmin edersiniz.Arabadan indigimizde arkadas;
Yeni donanım bulundu.Hayat tanıtmak icin cd yi takın dediginde cok gülmüştük.Tabii biraz o anki deliligimiz de var.
Tuncab bak vista cıkmış kendine onu yukle.Yeni sürüm yeni espriler demek.
Astala vista bebeğim !!!
Astala xp bebeğim !!! :)
ıyy iğrenç bir espri oldu ama idare edin. Bir gece yarısı aklıma birden geldi. :)
samet1986Astala vista bebeğim !!!Samet işte olay bu. Kendimizle de dalga geçme olgunluğuna eriştiğimiz zaman iş bitmiştir. İletişim bu işte. Bunu ilgili arkadaşa bir türlü anlatamadık bu gün.
Astala xp bebeğim !!! :)ıyy iğrenç bir espri oldu ama idare edin. Bir gece yarısı aklıma birden geldi. :)
- 1
- 2