Bilgisayar Ve İnternet Güvenliği Tam Olarak Nasıl Yaparım Arkadaşlarım bir arkadaşım var beni hep tehtitliyor bilgisayarına girerim msn face metin 2 oyun herşeyin hesabını ve şifresini alırım diyor ve ben korkuyorum nasıl kurtulabilirim bu tehtitlerden arkadaşlar ?? bana diyorki internetinin ıp ini buldum girecem bedava kullanacam ya nasıl buluyor şifrelerimi ?? internet şifre adımı nasıl değişirim çok saolun kardeşlerim abilerim ablalarım :) Tşkürler saygıLaR......
Bilgisayar Ve İnternet Güvenliği
Giremez merak etme o sallıyor kafadan onun yapabileceği bir iş değil o
Yalnız onun sana verdiği/gönderdiği dosyaları pcne yükleme
Çocuk işi değil o öyle bir şey olamaz :D eskiden banada yaparlardı öle şeyler bilgisayarına gircem falan :D Korkutmaya calısıyo seni.
Kullanıcı adı Şifre ile bedava kullanım tekrar hayata döndü okuyun kendi tecrübem.Ben başkasının şifresi ile internete girdim
Alışveriş merkezlerindeki ttnet wifi noktalarında,wireless modeme bağlantı yapıldığında internete hemencecik girilmiyor.Ya ttnet üyeleri kendi hediye dakikalarını kullanmak için yönlendirildikleri siteye ttnet kullanıcı adı ve şifresini girmeli ya da kredi kart numarası vermelidirler bu noktalarda bu sayede internete girebiliyorlar.
Ttnet wifi noktalarında kullanıcı adı ve şifreniz kullanılabilir bu yüzden ttnet kullanıcı adı ve şifresini kimseye vermeyin ve modem güvenliğinizi alın.Hediye dakikalarınızı kullanırlar bu 600 dk bitince de faturanıza ek yaparlar haberiniz olsun
Diğer söylediklerini büyük ihtimalle yapamaz.
kayspersky pure yükle ayrıca zone alarm yükle bu ikisi korur sisitemi ayrıca modemine şifre koy bu arada dikkatli ol Bu devirde kimin ne oldugu beli olmuyor yani şaka gibi gerçeğide gösteririler ayrıca bu forumda yakında birisinni kalemi kırılıyor haberi yok salağın :):):):):):):):):):):):):):):)
hackermış gibi ima'larda bulunmayın.Bu forumda bu bilgiye sahip kimse olduğunu zannetmiyorum.
Güvenlik duvarı,antivirüs kullanmıyorum,netbios'um açık
IP'm bu:88.234.134.149
İsterseniz modemimi dışarıdan erişime de açabilirim bu IP'den ulaşabilirsiniz
Buyrun gelin bakalım
Herkes hacker olmuş bea...
Kardeş bu kadar sanal olma bunların hiç birini yapamaz yapsa da internet ortamında alacağı bir iki şifre, oynaşsın o orda kendi kendine "al lan ben veriyim şifreyi de". Ama o dediklerini fln yapamaz gene de rahat ol