İlk başta Windows 7'de çıkan Kitaplık menüsünde olan Resimler, Müzikler vb. menüleri Windows 8'de yine aynı yerdeydi, kitaplığa gitmezsek görmüyorduk ama Microsoft ısrarla bu kısayolları dayatıyor. Şimdi de Windows 8.1'de "Bilgisayar" veya "Bu Bilgisayar" menüsüne yerleştirmiş. Ben bu kısayolları görmek istemiyorum ama sorunu da çözemedim. Ne yaptıysam çözemedim, internette bile bulamadım. Ya çok basit bir yolu var ya da internette benden başka bu kısayollardan rahatsız olan yok. "Bilgisayar" veya "Bu Bilgisayar" menüsünü nasıl istediğim gibi düzenleyebirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
"Bilgisayar" veya "Bu Bilgisayar" Menüsü
" internette benden başka bu kısayollardan rahatsız olan yok. "
Kendin çözmüşsün olayı.
Ben win 7 win 8 ve 8.1 hepsinde bolca kullandığım menüler.
Bence çok kullanışlılar videolarıma filmleri atıyorum resimlerime resimler hepsi belli işte.
Hem klavyede atanmış tuşlara basınca belgeler, resimleri müzikler vs açılıyor ne güzel.
Benim zaten kendime göre düzenlediğim bir dosyalama ve kısayolla ulaşma şeklim var. Bilgisayardaki dosyalar çok dağılmamasını, dosyaların çift kaydedilmemesini istediğim için bu kısayolları kullanmak istemiyorum. Hali hazırda dosyalarımı kullandığım tek tıkla uğraşabildiğim belirli bir alan var. Ayrıca bu "Bilgisayar" menüsünü istediğim gibi şekillendirebilmeyi istiyorum.
Sadece Windows 8'de değil Windows 7, Vista, Xp hatta ilk windowslarda bile olan yerel disklerin, dvd oynatıcıların göründüğü menüden bahsediyorum.
1.Kısımdan mı bahsediyorsun yada 2. mi yada neresi.
1. Kısmı görmek istemiyorsan.
Resimde ki organize yazan yerden Layout Yani Düzenleden Yerleşim kısmına geliyorsun ve oradan Gezinti bölmesi yazanın tikini kaldırıyorsun bu kadar.
2. Kısım ise Söyle ona da bakalım.
Eğer neresi olduğunu bilmiyorsan ve Görev ve bilmediğin yerleri öğrenmek istiyorsan
http://www.jegsworks.com/lessons ... views-vistawin7.htm
Burdan öğrenebilirsin.