Bilgisayar Virüsleri Artık Tarih Oluyor VİDEO

Phantom_TM
06-05-2009, 00:59   |  #26  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

Bu konudaki yazılanlara baktığımda, bu güvenlik yazılımı bana hakkaten çok saçma geldi.

Burda bağışıklık sisteminden bahsedilmiş. Birkere sistemin bir virüse karşı bağışıklık kazandırılabilmesi için önce o virüs sisteme tanıtılması gerekir. Sistem bunu öğrenir. Böyle bir virüs ile karşılaştığında bu virüsü reddeder. Bağışıklık olayı bu şekilde. Bu program herhangi bir virüs veritabanı kullanmadan hangi virüsü sisteme tanıtıp o virüse karşı bağışıklık kazandıracak?

Bu işi sezgisel tanımlama ile yapacağını var sayarsak. Sezgisel tanımlama zaten birçok anti virüs yazılımında mevcut. Bu sistem bile bazen yanılabiliyor.

Olay bukadar basit bişey olsaydı heralde ilk önce bu işe çok büyük kaynak harcayan dev firmalar buna kesin bir çözüm getirirlerdi. Virüsler insan zekasının ürünü ve insan zekasının üzerine çıkabilecek bir yazılım şimdilik geliştirilemedi.

Umarım bu projeyi geliştiren kişiler yanıldığımı ispatlayabilirler.

tekelci-korsan
08-05-2009, 17:32   |  #27  
Taze Üye
3 mesaj

beyler ben denedim. fena değil. kullanın mutlaka. konuyu açan paranoyak a teşkrlr.

Pc_-_FiXeR
19-05-2009, 22:22   |  #28  
Yıllanmış Üye
553 mesaj

yha şimdi ben bunu indiricemde antivir virüs var diye hep engelliyor.
sizce ne yapmalıyım.
indirsemmi-indirmesemmi?

hkcmd
20-05-2009, 00:02   |  #29  
Üye
62 mesaj

Her antivirüsün iddası budur maalesef.. Bunun diğerlerinden farkı ise bu veritabanımız yok diyor... Diğerleri Gelişmiş veritabanımız var diyor..

Bakalım. Aslında veritabanının olması iyi birşey bu şekilde istemin yavaşlamayacağı söylenmiş fakat, program kaynak kodlarında kötü amaç taranacağından bana kalırsa çok parlak bir proje değil..

Fakat ne olacağı belli olmaz. .

Bekleyelim ve görelim diyorum arkadaşlar..