bilgisayar yanlış yazıyo

HPQ-User
28-07-2009, 10:06   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

metehan sormuş:
ben gogleye bi yazı yazdığım zaman bazı harfler yanlış yazıyo örneğin e harfini yazcam L harfini yazıyo daha bi hep silmek zorunda kalıyorum bu sorunu nasıl halledebilirm daha önce yoktu 2 seneden fazla oldu leptobu alalı.edirne yazmak istiyosun ldirne oluyo çoğu harfi yanlış yazıyo lütfen yardımcı olun.goglenin tahmin özelliğinden bahsetmiyorum o ayrı. harfleri yanlış yazıyo lütfen yardımcı olun çok acil hiç bir şy yapamıyorum adımı bile yazarken 5dk uğraşıyom. lütfen yardımcı olun.şimdiden tşk.

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
packard bell notebook
3gb ram
512 ekran

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; GTB6; AskTB5.4)

OnlyMann
28-07-2009, 10:10   |  #2  
OnlyMann avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
2,779 mesaj

makinanızı güncel bir koruma programı ile tarayınız.  Klavye dilini kontrol ediniz. bu arada makina üzerine sıvı herhangi bir şey dökülmüşse iyice temizlemeniz ve kurutmanız gerekebilir.

daha sonra sorun düzelmemişse önerim windowsu onarmanızdır bunun için işletim sistemi cd si varsa takıp  
başlat>çalıştır>sfc    /scannow (enter) yapmanız gerekir. bunun onarma işlemi başlar ancak zaman alabilir kesmeyiniz işlemi.

Craterus
28-07-2009, 11:06   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
881 mesaj

denetim masasından klavye ayarlarınızı kontrol ediniz birde keylogger ı indirip pc nizi taratmanzıı öneririm

Kapalı Hesap (135391)
28-07-2009, 11:49   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
2,758 mesaj

Denetim Masası > Saat , Dil ve Bölge > Bölge Ve Dil Seçenekleri > Klavyeler ve Diller > Klavyenizi Oradan Seçin !