casper mi daha iyidir hp mi
bilgisayar
casper ve hp karşılaştırması yapmak gerekirse kesinlikle gözüm kapalı hp derim kendimden bu kadar eminim
casper kasası daha kalitesiz ama donanımı çokçok daha iyi ve çok çok daha ucuz sen düşün gerisini.. sana süper bi casper pc örneği bu fiyatada bu pc yi hiç biyerde bulamassın www.vatanbilgisayar.com/casper-c ... ils.aspx?I_ID=50727
Casperin eski kalitesi kötüydü ama 2010 mart ayından itibaren düzelmeye başladı.Hpyi hiç önermem çünkü 21'' lcd monitor aldım.Volume tuşunun denetleyicisinde hala bir bozukluk var.Ve bunu vatan computer çözemedi.Hp servisine mail attım ve 1 senedir cevabı gelmiş değil.Hp almayın bir backdoora bile yavaşlıyor ;)
valla casper eskiden özellikleri coşturup ama içine ekran kartı koymayı unuta bir markadır,ama son zamanlarda bu kötü ünü silmeyi başladı,ve fiyatlrıda oldukça uygun oldu,ama kasa kalitesi pek hoş değil,gerçi modelden modele değşir ama...
hp ler bi ara nükleer reaktör gibi ısınıyordu,performans düşüyor,biraz zorlasan işlemci bile yakabiliyordun.
benim önerim lenovo,toshiba yda asus olcak bir maliyetli olur ama gayet kaliteli markalar hele ki toshiba...