Arkadaşlar bilgisayarım winxp daha önce format attığımda bir driver vardı ekran kartının ATI ile alakalı onu yüklüyordu ses geliyordu şimdi yüklemeye çalıştım yarısında hata verdi sanırım program hasar görmüş ben sadece onu yüklüyordum ve ses sorunu gidiyordu ses driverı falan yükliyim dedim realteki oda olmadı napıcam söylermisiniz ?
Bilgisayara Format Attım Ses Yok Acil Yardım !
Anakartın cd'sini yükle, ekran kartı modelin ne ve işletim sistemin ne ?
ekran kartı ATI Readon HD 2600 PRO ana kart ise Asus Mn2-mx
he evet içinde tamam yükledim soundmax tamam yükledim ama ses yine gelmiyor
kardeş hoparlörü bilgisayara baglarken takacagın yere yaklaştır ama takma ses gelirse[degişik bir ses hani mesaj fln gelir telefona pc öter ya) Driverlerde Sorun var demektir gelmezse ellerinden öper :D
Aynı sorunu ben yaşıyorum Bir çok Realtek'in soun driverlerini indirdim ama olmadı
ekran kartım : NVDIA GeForce 210
İşlemcim : Intel Pentium Dual Chroe
Ohhh en sevdim konular diriver audi indir yada pc yi açma yerine basılı tut 5 sanuye falan sonra fişten çıkar pc yi 1 2 dk bkle ve oc yi ac :D bu kadar
Buradan Driver&Tools kısmına geç menüden windows xp seç audio kısmındaki altta olan programı kur bittikden sonra herhangi bir müzik aç eğer hata vermiyorsa tamam demektir hata olursa o hatayı buraya yaz bakalım
aynısı 1 yıl önce benimde başıma gelmişti bazı xp ler kendi kafasından ses driverleri var buda bunu engelliyor şimdi denetim masasından program ekle veya kaldıra gir orada ses sürücünden aynı adla veya benzer ne bulursan sil zaten 1-2 şey fln sonra tekrar driveri kur olur olmaz ise program ekle veya kaldırın fotolarını ekranda göster o zaman hallederiz