arkadaşlar 3 gündür bu sorun var virüs geliyor ben sistem geri yükleme yapıyorum o geliyor ben sistem geri yükleme yapıyorum.
İşin saçma tarafı ise şu, o kadar para verip aldığım Nod 32 antivirüs bunun bilgisayara gelmesini engelleyemedi. Virüstotal diye bir site var orda da 30 dan fazla antivirüsle taratıyor onla da tarattım ancak hiçbiri virüs veya tehtit bulamadı...
sistem geri üykleme yapıyorum bilgisayarı kapatıyorum sabaha açıyorum gene gelmiş.
bunun bir çözümü yok mu arkadaşlar ?
İşte bilgisayarı açınca karşılaştığım ekran...
Bir de utanmadan ggeiştirilecek yazmışlar...
BU BELGELERİN HEPSİ BİLGİSAYARINIZA İNTERNETTEN BULAŞMIŞ BİR VİRÜS TARAFINDAN OLUŞMUŞTUR.HEPSİDE İNTERNETTEN İZİNSİZBİLGİSAYARINIZA İNDİRİLMİŞTİR.BU TAMAMEN ZARARSIZ BİR VİRÜSTÜR.BU VİRÜSÜN AMAÇI BİRAZ OLSUN İNSANLARIBİLGİLENDİRMEK GERÇEKLERİ GÖRMESİNİ SAĞLAMAK ETRAFINA BAKIP NASIL BİR ZAMANDA YAŞADIĞIMIZI ESKİDEN ÇOKFARKLI HERKEZİN DEĞİŞMİŞ GÜNAHLARI HER GEÇEN VAKİT ARTMAKTA OLAN GÜNAHKARLARIN,KAFİRLERİN ÇOĞALDIĞI ZAMAN-DA YAŞADIĞIMIZI KIYAMETEDE HER GEÇEN VAKİT YAKLAŞTIĞIMIZI ANLAMANIZI SAĞLAMAKTIR.VE BİRAZ DAHADA FAZLASIDIR.BU VİRÜS HER BİLGİSAYARA TEK BİR DEFA BULAŞIR VE İŞİNİ BİTİRDİĞİNDEN BİRDAHA BULAŞMAZ.NOT : BU DOSYADAKİ HİÇBİR DASYAYI HEMEN SİLİP ATMAMANIZ İÇİN İLK BİR GÜN BOYUNCA BU DOYALARI SİLİP TAŞIMA VS.İŞLEMLERİ UYGULAMANIZ ENGELLENMİŞTİR (sadece kopyalama yapabilirsiniz.)YANİ BİR GÜN BOYUNCA BU DOSYALAR MASAÜSTÜNDE SABİT KALACAKTIR ONDANSONRA DOSYALARLA İSTEDİĞİNİZ ŞEYİ YAPABİLİRSİNİZ SİLİP ATABİLİRSİNİZ SİZE KALMIŞ.= VİRÜSÜN PC'NİZDE YAPTIĞI FAYDALI DEĞİŞİKLİKLER =NOT : Ayrı yetten bu özelliklerin uygulanabiliniyor olmasından dolayı daha faydalı olmak amacıla bilgisayarınızda yararlı değişikliklerde uygulanmıştır.Bu değişiklikler uygun ayarlarla oynayıp bilgisayarınızdakihiçbir kişiselliğinizi ve ayarlarınızı bozmadan ve herkez tarafından ortak sayılacak şekilde seçilmiş değişiklerdir.>Bilgisayarınızın menü hızı son derece hızlandırılmıştır,değişikliği kolaylıkla farkedeceksiniz.>Kullanıcı değişimi sırasında internet bağlantısının kopması engellendi.>Windows Media Playerınız artık DVD'de oynatabilecektir.>Windows gereksiz DLL'leri otomatik olarak hafızadan kaldıracak ve performans artacak.>Internet explorerda bir sunucudan aynı anda indirilen dosya miktarı sınırı arttı.>Bir geçersiz kisayola tıklanınca arama yapmaz>Windowsun saçma işlemi olan uzantısı bilinmeyen uygulamada artık direk birlikte ac cıkar.>Yine gereksiz olan görev çubuğundaki düşük disk kapasitesi uyarısı kaldırıldı.yararlı olmak amacıla bu özellikler başka pc'ler içinde arttırılacak ve geliştirilecek.
Nod 32 ile şu an karantinaya aldım dosyayı sonra da ESET e analiz için gönderdim.
Bu virüsden kurtulmanın bir yolu yok mu arkadaşlar ?