Arkadaşlar Benim ACER ASPIRE 4935 Modelinde bir leptobum var.Windows Vista.Bilgisyarımdan belirli aralıklarda kadın sesi çıkıyor..İngilizce Bir şeyler soyluyor ama ne dedığını anlamıyorum..Hep Aynı Seyleri soylemıyor ..Her soyledıgınde değişik şeyler soyluyor..Pek onemlı deil ama neden bu sesin çıkdığını bılmek istedim..Acaba bir programdan mı çıkıyo ses yoksa vistadan mı?Teşekkürler...
Bilgisayarda Çıkan Kadın Sesi :S
Şimdik bi daha sesi açarak dinledim sadece içinde Time sozcuğunu duydum :D
o türden laptop'u olan daha iyi bilir herhalde fikir yürütüyorum yardımcı olabilirsem ne ala
time ingilizcede zaman anlamına geldiğine göre tahminen laptop'un bataryasının ne kadar süre daha dayanacağından bahsediyordur.
nasıl komplo teorisi ama değil mi?
programdan geliyordur o ses büyük bir olasılık..ya da internetten bir siteden olabili..
bütün programları kapatın bakalım ses gelicek mi :)
Tamam teşekkürler... Ama ekrandaki tüm yazıyı okumuyordu .Ekranda olmayan bir şey okuyordu ingilizce:STamam sorun çözüldü yardımlarınız için teşekkürler.
Sesi güzelmi ? :)
Üreticiye sor .. Belki laptopdandır ( oldum olsaı laptoplara gıcığımdır )
Birde ses durup durukenmı çıkıyor
Yoksa bir şey yapıncamı ( ne yaptıgınıda belirtirsen çözüm bulunabilir )
Evet osman abi
Gerçi yanlıs anlama ama sende Profesorun yanda yemişisin be abi :)
tamam arkadaşlar sorunu çzödüm dockda bulunan hava durumu 15 dk. da bir hava durumunu söylüyormuş:D
Bende aramızda deli birileri mi var diyodum İyi neyse hayırlı olsun ama bence güzel bir özellik ben de Mac OS X'te uyarılara ses koydum uyarılar Türkçe olunca acayip garip oluyo örnek okuma= "Attenşın...Ba progrem ayntırnayttayn ayndayraylmayş bier dasiae diar Heyçmeyk bayghasayrayniezea zeayrayr wearaybiylar"