bilgisayarda görüntü kesildi yardım

madees
07-01-2012, 01:32   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

oyun oynarken birden bire görüntü gitti monitöre sinyal gelmedi makineye reset attım bütün fonksiyonlar çalısıyor ama görüntü yok ekran kartını cıkardım takdım görüntü alamıyorum ekran kartının fanı calısıyor işlemcisi yanmısdır dedim kartı cıkarırken herhangi bi koku yahut aşırı ısınma yokdu biraz arasdırdım yapılabilcek herseyi yapmaya calısdım ama görüntü gelmedi.
amd x4 970be
g45 970 anakart
8gb ram
550w psu
3870 ekran kartı  yadigar kartım ömrünü doldurdu sanırım , bilgisayara başka bir ekran kartı takdım görüntü geldi normal fonksiyonlar çalışıyor yalnız her resett attımda yada pc acdımda 4-5sn lik monitörde sinyal yokdur uyarısı gelio ardından acılıs başlıo böle oolmazdı hiç yukarda yazdım parçalar 1,5aylık (ekran k.hariç) düşündüğüm gibi ekran kartından kaynaklımıdır yoksa diğer parcalarda da sorun olabilirmi yeni takdım kartı 1gündür kullanıyorum gecikmeli acılış harici herhangi bi sorun görmedim  benim arızalı diğe düşündüm kartı başka makinede deneme şansım olmadı işlerimden dolayı gec geliyorum  yeni kart almayı düşünüyorum ama tekrar aynı sorun olur diğede çekiniyorum aklıma gelenleri yazdım düşüncelerini ve önerilerinizi bekliyorum
not: oc hiç yapılmadı oyunlarda orta düzeyde oynandı öle zorlanmadı hiç

Kapalı Hesap (153334)
07-01-2012, 01:49   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj

son driverleri yukledinmi.

madees
07-01-2012, 04:30   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Alıntı: DETROID_35  
son driverleri yukledinmi.
evet drıverler yüklü zaten yakın zamanda format atmısdım hepsini kendim güncelledim sitelerinden sonadan ekledim ekran kartınında drıverini yükledim arızalı düşündüm ekran kartını götürüp baska makinede denemek lazım sanırım eğer sağlamsa diğer parcalar üsdünde durucam . ama anlattım gibi görüntü birden bire gitti kartta herhangi bir ısınma yokdu 33ile 36dereceleri hiç gecmedi yanma riski varmıdır bu sekildede bütün parcaları cıkardım takdım gene görüntü alamıyorum