rintintintin sormuş:
yaklaşık 7 yıldır bir külüstür kullanıyordum ve 5 ay önce yeni bir pc'yi aldım.
aldığım gibi ilk hafta assasins creed 1 yükledim ancak bazen oyunun ortasında hiçbir şey yapmama rağmen pc kendiliğinden kapanıyordu yani tam kapanmıyordu aynen şöyle oluyordu. monitor uyumaya geçiyor diyordu ve monitörün ışığı sarı yanıyordu ancak bu sırada pc çalışıyordu ve normalde kasadan hiç ses gelmemesine rağmen bir ses bir hırıltı geliyordu. hoparlörden de çok rahatsız edici bir hırıltı geliyordu. kasada restart tuşu olmadığı için bende açma yerine uzun süre basarak kapatıyordum. ve bi daha açıncada pc'yi normal olarak başlat güvenli modda başlat gibi siyah ekranda bir şeyler soruyordu. bende assasins creedi sildim ve cod 6 yı yükledim. aynı şeyler cod6 dada oldu.sonra onuda sildim pes10 yükledim ve dota kurdum. şu anda dota ve pes10 pc'de var ve aynı sorun hala oluyor.pc ilk aldığımdan beri böyle. acaba sorun nedir? 7 yıldır doğru düzgün oyun oynayamıyorum. lütfen yardım edinde oyun oynayabiliyim. şimdiden teşekkürler
(Bu arada pc toplama değildir hazır aldım isterseniz pc'nin bulunduğu linkide verebilirim.)
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
İşlemci Teknolojisi: Intel® Core™ i5
İşlemci Numarası: İ5 750
İşlemci Hızı: 2.66GHz Turbo İle 3.20GHz
İşlemci Ön Bellek: 8 MB
Hafıza (RAM) Kapasitesi: 4 GB
Hafıza (RAM) Tipi: DDR3
Hafıza Bus Hızı: 1333 MHz
Sabit Disk Kapasitesi: 500 GB
HD Dönüş Hızı: 7200 Rpm
HD I/O: SATA II
Ekran Kartı Hafızası: 512 Mb
VGA Chipset Markası: NVIDIA
VGA Chipset Modeli: GT210
Optik Sürücü: DVD±RW Double Layer
Card Reader: var
İşletim Sistemi: Win 7 Home Basic Tr
Ekran Kartı Tipi: Paylaşımsız Hafıza
İşlemci Markası: INTEL
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; Trident/4.0; GTB6.5; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; InfoPath.2)