Bir haftadır resmen kafayı yemiş durumdayım, neyi denediysem olmadı her defasında silindi silindi, bilgisayara reset attığım zamanlarda yine aynı hatalara devam etti..internette yaptığım bazı araştırmalar sayesinde bunun bir Malware olduğunu ve Win32'de ciddi hatalara sebep olabileceğini öğrendim.. Bir haftadır internet hızımda gözle görülür bir düşüş oldu.. Wirelessle bağlanıyorum, evden diğer bilgisayardan girince internet normal, sorun benim bilgisayarımda yani..
Size hataların resimlerini veriyorum umarım bir çözüm bulabilirsiniz..
1) Bilgisayara format atmıştım, herşey normal giderken formatı attığımın gecesi, (herhalde güvenlik programlarını henüz kurmadığımdan) bu lanet malware girdi.. ve 5-6 saniyede bir aşağıda çıkarak sinirlerimin sınırlarını zorluyor..
2) O kırmızı renkli çarpı ikonuna tıkladığımda aynen bu çıkıyor, bunu size göstermek için tıkladım ve resmi yakaladıktan hemen sonra iptal ettim..
3) Bu lanetin bilgisayarıma girip sürekli böyle baloncuk çıkarmasından 2 veya 3 gün sonra da birçok programa tıkladıgım zaman açılmadan önce bu hatayı veriyorlar, ayrıca bilgisayarımdaki resimleri "Windows Resim ve Faks Görüntüleyicisi" ile açamıyorum, üzerlerine tıklamamla kalıyor herşey tepki vermiyor..
Bu da error :
Bu sorunumu bir haftadan önce kesinlikle çözmem gerekiyor, sınav dönemi, dönem ödevi, projeler, slayt gösterileri üst üste binecek aksi halde :S
Umarım çözebilirsiniz..
Şimdiden çok teşekkür ederim iyi günler..
edit : bu da bilgisayarımda Adware Away programının bulup da inadına silmediği dosyalar belki işinize yarayabilir..
ve son bomba : bilgisayar görev yöneticisini devre dışı bıraktı :D
Yardımlarınızı bekliyorum, tekrar teşekkür ederim..