Bilgisayarda yapılanları mail olarak alma

karizmaa_123
06-06-2014, 13:56   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Kolay gelsin arkadaslar daha once bundan 5-6 sene once kullandıgım kucuk ve cok yarayışlı bir program vardı mail adresimi yazıyordum kucuk bir eklenti oluşturuyordu karsı tarafada bu eklentiiyi bir şekilde gönderiyor acmasını sağlıyordum açmak ıcın tıkladıgında acılmıyordu fakat artık hersey başlıyordu o bilgisayarda yapılan hersey girilen internet adresleri saati ile klavyede bastıgı her tuş belirlediğin saatler arasında mailler atıyordu bir saat örneğin ilk ayarlamalarda yapıyordum 1 saat boyunca yapılanları mail olarak atıyordu programı kaybettım ismini unuttum 5-6 sene oldu bu programı daha once duyan bilen varmı veyada bunun gibi bir program lazım yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden ilginiz için teşekkürler.

çhip10line
06-06-2014, 14:30   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 113
864 mesaj

istediğinin farkında mısın ? sen... Sevgili "lamer" kardeşim o tür dandik programlar bundan 5-6 sene önce işe yarardı, eğer kullanılıyorsa  şimdiki virüs programları yada firewall'lar canına okur o programcığın... ayrıca bu tarz bir soruya CHIP'te cevap bulamazsın, burada kimse başka birinin kendine özel verileri şifreleri çalmak için bir uğraş içinde olmaz... Sende bu sevdadan vaz geç, daha faydalı işlerle uğraş...