arkadaşlar ben kendime yeni bir ekran kartı ve işlemci alcam.kendime ise boyle bir ekran kartı alcam (Core2 DUO E4300 1.8GHz,800MHz,2MB,LGA775) .bildiiniz guzel bi işlemci warsa yazın bide bu ekran kartı yeni nesil oyunları dusuk seviyedede olsa oynamaya yetermi.(fear-call of juarez-hitman vb) ramım ise 2gb tır nolur yardımm
bilgisayardan anlayanlar nolur yardım
- 1
- 2
arkadaşlar bide Core2 DUO E4300 1.8GHz,800MHz,2MB,LGA775 acaba direct x 10 uyumlumu.sorularımı içtenlikle yanıtlayacagınıza inanıyorum
dx10 uyumlu olup olmadığı anlamamız için vga nın modelini yazmalısın
ceyhunsCore2 DUO E4300 1.8GHz,800MHz,2MB,LGA775 acaba direct x 10 uyumlumu.o vga değil cpu
peki bu iimi yani yeni nesil oyunalrı çalıştırmaya yeteermi bide bi işlemci onerin
ceyhunspeki bu iimi yani yeni nesil oyunalrı çalıştırmaya yeteermi bide bi işlemcisenin dediğin bir işlemci.yani işlemci seçmişsin ama vga seçtiğini zannediyosun.
anakartını bilmeden bişey söyleyemem.anakartının adını yazarmısıın öncelikle
en az 2 sene hiç kasmadan bütün oyunları rahat oynarsın. ama bekle temmuz sonu yeni işlemciler çıkacak. ayrıca indirimde olacak. acelem var dersen bu hafta indirimi gerçekleşen AMD işlemcilerden birini alabilrsin. bunu tavsiye ederim. http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1955 65nm
ceyhunsgeforce fx
o ekran kartı
bjk_semihen az 2 sene hiç kasmadan bütün oyunları rahat oynarsın. ama bekle temmuz sonu yeni işlemciler çıkacak. ayrıca indirimde olacak. acelem var dersen bu hafta indirimi gerçekleşen AMD işlemcilerden birini alabilrsin. bunu tavsiye ederim. http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1955iyide bjk_semih adamın anakartını bilemeden bi fikir yürütemeyizki.ayrıca adam anakart değiştirmeyecek sadece cpu ve vga
BilgiAlanı Değer
Anakart Özellikleri
Anakart Kimliği 03/31/2005-SiS-755-6A7I3E1AC-00
Anakart Adı ECS 755-A2
Veri Yolu (FSB) Özellikleri
Yol Türü AMD Hammer
Gerçek Saat 200 MHz
Etkin Saat 200 MHz
HyperTransport Saati [ TRIAL VERSION ]
Bellek Yolu Özellikleri
Yol Türü DDR SDRAM
Yol Genişliği 64 Bit
DRAM:FSB oranı CPU/8
Gerçek Saat 202 MHz (DDR)
Etkin Saat 403 MHz
Band Genişliği [ TRIAL VERSION ] MB/s
Çipset Yolu Özellikleri
Yol Türü SiS MuTIOL
Yol Genişliği 16 Bit
Gerçek Saat 67 MHz (ODR)
Etkin Saat 533 MHz
Band Genişliği 1067 MB/s
Anakart Teknik Bilgisi
CPU Soket/Slot 1 Socket 754
Genişleme Yuvaları [ TRIAL VERSION ]
RAM Yuvaları 2 DDR DIMM
Tümleşik Aygıtlar Audio, LAN
Fiziksel Boyut ATX
Anakart Ölçüleri 220 mm x 300 mm
Anakart Çipseti SiS755
Ek Nitelikler [ TRIAL VERSION ]
Anakart Üreticisi
Firma Adı Elitegroup Computer Systems
Ürün Bilgisi boleya zıo
Bu anakartla bişey yapamazsın.Önce iyi bir para topla.hemde ddr destekliyo anakartın.bence ii bir para topla sonra bütçeni yaz sana baştan toplayalım.çünkü bu anakarta güzel bir sistem kurulmaz.kurulsa bile ömrü fazla yetmez
Hehhe konuyu baştan sona okudum.Adama anakart demişler anakart hariç herşeyi söylemiş.
eheühe hatta yetmedi zuhaha
ceyhunsarkadaşlar ben kendime yeni bir ekran kartı ve işlemci alcam.kendime ise boyle bir ekran kartı alcam (Core2 DUO E4300 1.8GHz,800MHz,2MB,LGA775) .bildiiniz guzel bi işlemci warsa yazın bide bu ekran kartı yeni nesil oyunları dusuk seviyedede olsa oynamaya yetermi.(fear-call of juarez-hitman vb) ramım ise 2gb tır nolur yardıDalga geçmek için bilgisayardan anlayanlar nolur yardım isimli konu başlıkları yazmayın. Herkesin lagalugaya ayıracak vakti yok. O sisteme http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=721 (belki)
'lerden birini
alarak istediğin oyunları oynayabilirsin. 2 adet ddr ram yuvan var.Alırken 1gb 2 tane ddr rami nerden buldun hayret doğrusu. (Anlaşılan paso rame yatırım yapmışsın:)dır heralde:):)). Dediğin parçaları almak istiyosan sadece o ikisini değil yeni bir bilgisayar alman lazım. Ekran kartını (AGP=uyumlu) söyledim, işlemciyi yenilemeyi de boşver artık...Son Düzenleme: irfankeskin61 ~ 14 Temmuz 2007 04:50
saolun kendime 256MB nVidia GeForce 7600GT (AGP8X) almayı dusunuyorum umarım yeter
yeter ama bnce anakartı deiştirip pcı al ve paran varsa drx10 destekli bi ekran kartı nvidia nın 8xxx serisi ekran kartı alırsın snn için ii olur
peki şu ben im pc için yeterlim i şu sistem 256MB nVidia GeForce 7600GT (AGP8X) Athlon 64 X2 6000+ AM2 (3.0GHz, 2048K, AM2) BOX çift çekirdekli %90 bunları alacağım nasıl olduklarını orenmek istedim
ceyhun önce ana kartını degiştir
sonra işlemci olarak ne almaya karar verdini yaz intelm,i amd mi
sonra ekran kartı vs
anakartı degiştirdigine göre ramler büyük ihtimalle ddr2 olacak
hard diskinde id e ise onuda sata2 yap
kısaca ceyhun sen bize verebilecegin miktarı yaz biz sana baştan pc toplayalım zira işlemci + anakart + ekrankartı +ram bunlar enbüyük parçalar miktarı söyle yeter
sakın yanlış anlama beni birde bu formdan ayrılma yazılanlara bak araştır çekinme işlemci ne diye bile sorabilirsin cevap gelecektir ama bilmedigin şeye yorum yapma ana kartın ne diye soruyorlar işlenciyi söylüyorsun
kolaygelsin
- 1
- 2