ses kartımın bozuk olup olmadığını anlamak istiyorum vede ses kartımı nasıl çalıştıracağımı bilgisayara format attıktan sora bilgisayardan ses gelmiyor bütün herşeyide yükledim
adıda soundMAX ADI1986A Audio Driver lütfenn yardım edin arkadaşlar
ses kartımın bozuk olup olmadığını anlamak istiyorum vede ses kartımı nasıl çalıştıracağımı bilgisayara format attıktan sora bilgisayardan ses gelmiyor bütün herşeyide yükledim
adıda soundMAX ADI1986A Audio Driver lütfenn yardım edin arkadaşlar
The audio driver files do not support your computer hardware
note: ıf you uninstalled audio software without restartinh your PC,restart now, then run this setup again. yazıo
öncelikle üstteki mesajımda verdiğim linkteki sürücüyü bilgisayarınıza indirin.
ve bilgisayarınızda ses kartı ile ilgili yüklemiş oldugunuz tüm program ve sürücüleri kaldırn.
ve daha sonra bu linkteki dosyası bilgisayarınıza indirin ve kurun.
kurulum tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı kapatıp tekrar açın.
son olarakta size ilk mesajda verdiğim linkten indirdiğiniz programı kurun.
sorununz büyük olasılıkla çözülecektir.
tmmdakardeş herşeyi silderken anakartı fln damı siliim yoksa direk format atsamda olurmu format attıktan sora hhiç bişi yüklemeden bunu yüklesem
sthradtmmdakardeş herşeyi silderken anakartı fln damı siliim yoksa direk format atsamda olurmu format attıktan sora hhiç bişi yüklemeden bunu yüanakart programları silme gerek yokki..sadece ses kartı ile ilgili yüklediğiniz programları silim dediğim işlemleri yapın.
eğer format atıp yapmak istiyorsanız o sizin kararınız. ama format atmanı gerektiecek bişey değil ama formattan sonra yaparsan tabiki daha sağlıklı olur.