Merhabalar,
Masaüstü bilgisayarımdan televizyona görün almak istiyorum fakat sadece video görüntüsü.
Media playerde oynattım film televizyona gelecek masaüstü ekranı değil, konu hakkında bilgi verebilecek arkadaşa şimdiden teşekkürler.
Merhabalar,
Masaüstü bilgisayarımdan televizyona görün almak istiyorum fakat sadece video görüntüsü.
Media playerde oynattım film televizyona gelecek masaüstü ekranı değil, konu hakkında bilgi verebilecek arkadaşa şimdiden teşekkürler.
Merhabalar,Ekran kartının desteklediği çıkışları kullanarak TV'ye giriş yapıp kurabilirsin bu sistemi.Masaüstü bilgisayarımdan televizyona görün almak istiyorum fakat sadece video görüntüsü.
televizyon markası ne ve ekran girişyle televizyonunki uyumlumu eğer uyumluysa kasanın çıkışını televizyona bağlayarak televizyonu monitör gibi kullanabilirsin.
Bilgisayardan tv'ye görüntü geliyor sorun yok ben sadece media playdeki filmmin görüntüsünün bilgisayara gelmesini istiyorum
tv'yi monitör olarak kullanmayacağım media playdeki film tv'ye oynayacak bende bilgisayarda işlerime devam edecem.