MOM.Implementation, Version=2.0.2637.38862, Culture=neutral, diye bir hatayla karşılaşıyorum bilgisayarı açtığımda ..
ATI güncellemeleri mi yapmam gerek ? Ne yapmalıyım ?
Biraz araştırdım ama hep yabancı dillerde buluunca pek de yararlanamadım ..
MOM.Implementation, Version=2.0.2637.38862, Culture=neutral, diye bir hatayla karşılaşıyorum bilgisayarı açtığımda ..
ATI güncellemeleri mi yapmam gerek ? Ne yapmalıyım ?
Biraz araştırdım ama hep yabancı dillerde buluunca pek de yararlanamadım ..
ATI sürücülerinden eski versiyonları kullanabilirsin..Birde .net framework 2.0 kullanın.Eğer yüklüyse gerekli güncellemelerini yapın.Birde Winpatrol indirin.Startup kısmında "CLIstart.exe" kaldırınız.
soulmySorunun donanımsal olabilir. Eğer imkanın varsa bi arkadaşının bilgisayarındaki ekran kartını senin PC ye tak.Bu dediğimi yaptın mı?
JorellDizüstü .. Donanımsal olacağını da düşünmüyorum .. 3 yıl oldu bilgisayar ..demiştim ..
kardeş senin problem ati yüklerken ati catalist ve yanında birkaç program daha yükler büyük ihtimal yükleme sırasında hata olmuştur. problem donanımsal değil ati programını kaldır sadece driverlarını yükle yada
başlat menüsünde çalıştır msconfig yaz başlangıçta ati ile ilgili bir satır var onu devre dışı bırak
driverini indirip kurduysan halada sorun devam ediyorsa donanımsal olarak bir sorun olabilir.ekran kartının başka bir pc de düzgün çalışıp çalışmadıgını kontrol et eger calışıyorsa yazılımsal bir sorundur.çalışmıyorsada donanımsal olarak sorun vardır...
kardeş ati kartları genellikle freamwork net 2.0 gerek duyar birçok hatayı'da bundan verir acaba sisteminde sölediğim program yüklümü ayrıca sorunu basit yolla halledersin yapacağın başlangıçtaki ati program'ların hepsini iptal et ve yeniden başlat.
ekran kartını pc ye dogru olarak taktıgından emin ol birde driverini guncelle sonrada tekrardan driver indir kur.