arkadaşlar benim bilgisayar biraz eski olduğundan oyunlarda performans alamıyorum ne yapmalıyım?anakart agp ve ddr ram ne yapmalıyım lütfen yardım
bilgisayarı güçlendirmek istiyorum
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,851 mesaj
Donanım özellikleri en önemlisi anakart markası önemli.Donanımlarını yazmalısın.
Yükseltme yapmak istersen ilk değiştireceğin şey işlemcidir.İşlemcin p4 falansa Core2Duo yapabilirsin.Ram in 256 falansa 1 gb olabiliyorsa 2 gb yap.Bunları yaptıktan sonra ekran kartını değiştirmek gerekir.Normal olarak geforce8800gt düşünebilrsin mesela.Tabii parçaların güç tüketimi eskisinden çok daha fazla olacaktır bunun için sağlam bir psuda alman gerekir.(bence en az 500w)
OP Üye
90 mesaj
anakart dell dimensıon 4600 i 512 mb ram mx 4000 p4 psu kaça alırım
umutcuk1anakartBu donanım güncel oyunları iyi bir şekilde oynayabilmek adına büyük bir sorun. Güncel oyunları iyi bir şekilde oynayabileceğin agp slotlu ekran kartı yok!
Bu yüzden diğer özellikerin iyi olsa dahi, güncel oyunları iyi oynayamayacağından ötürü o sisteme yatırım yapman pek doğru olmaz.
İlla ekran kartımı değiştireceğim diyorsan da; buyur sana iyi bir agp ekran kartı ve performans incelemesi
Yıllanmış Üye
3,600 mesaj
ram miktarın en az 2gb olsun ekran kartında 512 mb olsun