Bilgisayarı kapatırken sorun.

ensaryilmaz
13-07-2009, 02:18   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
26 mesaj

Arkadaşlar vista starter  kullanıcısıyım.Bilgisayarımı kapatırken çoğu zaman bir program bilgisayarınızı kapatmaya engel oluyo ve kaydetmediğiniz çalışmalar kaybolabilir diyor  ve ekran,kullancı hesabı denetimindeki gibi kararıyor. sonradan bilgisayar kapanıyo ama bu hatayı nasıl düzelteceğimi bilmiyorum.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.bu engelleyen program yanılmıyorsan ATI ekran kartı programı...

Son Düzenleme: ensaryilmaz ~ 13 Temmuz 2009 02:19
emre__
13-07-2009, 08:56   |  #2  
emre__ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,519 mesaj

cct mi öle bişiy hata verir sürücüyü güncelleştir veya catalsy siz kullan :D yada başlangıçta kaldır kardeşimin makinada vardı açarken kasıyo diye başlangıştta açılma dedim :D

Mustafa Deniz
13-07-2009, 09:24   |  #3  
Mustafa Deniz avatarı
Yıllanmış Üye
752 mesaj

Program ekle kaldırdan ATI CAtalyst'i kaldır ATI display driver kalsın. Eğer oda otomatik olarak kaldırılırsa yeniden kur ama seçeneklerden Express olanı değilde Custom olanı seç ve sadece Display driver işaretli olsun, bu şekilde ilerle ve kuruluma devam et.
Bu işleme alternatif olarak bilgisayarı kapatma dosyası oluşturabilirsin aşağıdaki koyu renkli kodu not defterinden bir sayfaya yapıştır ve uzantısını .bat olarak kaydet
shutdown -f -t 00
daha sonrasında ise bu dosyayı çift tıkladığında bilgisayar hiçbir uyarı vermeden kapanır.
Dilersen dosya oluşturmak yerine bu kodu Başlat-çalıştır bölümüne girerekde bilgisayarını kapatabilirsin.

ensaryilmaz
18-07-2009, 13:16   |  #4  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
26 mesaj

bu programı silersem bilgisayarın görüntüsünde bi değişiklilik olur mu  

emre__
18-07-2009, 16:52   |  #5  
emre__ avatarı
Yıllanmış Üye
1,519 mesaj
Alıntı: ensaryilmaz  
bu programı silersem bilgisayarın görüntüsünde bi değişiklilik olur mu  
sadece ati ccc u kaldırırsan sorun olmaz ama driverleri kaldrırsan opengl destekli oyunları açmaz. bide güncel sürücüsünü yükle bakalım ne olacak.