bilgisayarı klavye yada mouse ile açmak istiyorum nasıl olacak şimdi bu.bazıları biosda power on funtion seçeneğinden button only-mouse right yap diyor benim biosda bunlar yok ama buna yakın seçenekler var birde monitörün düğmesine bastığımızda bilgisayarıda çalıştırabilirmiyiz.bide ayrı ayrı kim uğraşsın.bir tuşla herşeyi açalım değilmi.bilen varsa yada fikri olan söylesin?
asus p5vd2-vm anakart
bilgisayarı klavye yada mouse ile açma ???
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
23 mesaj
iki tusa basmanın nesi zor geliyoda böyle bişeye ihtiyac duyuyosun anlamadım yok ben illa tek dügme ile acmak istiyorum dersen monitörünü dügmesinden kapatma öyle kalsın sadece kasanın dügmesine basarsın tek tusla acmıs olursun
Taze Üye
15 mesaj
iki tusa basmanın nesi zor geliyoda böyle bişeye ihtiyac duyuyosun anlamadım yok ben illa tek dügme ile acmak istiyorum dersen monitörünü dügmesinden kapatma öyle kalsın sadece kasanın dügmesine basarsın tek tusla acmıs
kardeş cok haklısın adamlar bilgisayar bulmuşlar ne yapacaklarını şaşırıyolar hatta sen açıl de bilgisayar açılsın bu tur sistemlerde var paran varsa herşeyi yaptırabilirsin ama kardeş başka şeylerle ugrassana napacan bilgisayar açılmıyomu sonuçta ha tek tuş ha 2 tuş ne farki var bilgisayarla boşa harcadıgınız vakti biraz programlama kodlarina felan harcasanız eminim iyi bi geleceginiz ve turkiye içinde iyibi katgınız olurdu
OP Banlandı
23 mesaj
hahaha çok komiksiniz zaten size soranda kabayat .çok sinir oldum yapacam ben bunu bir şekilde.ok
Taze Üye
15 mesaj
arkadaşın dedigi gibi monutoru hep acık bırak tek tuşla açarsın pc yi :D