Bilgisayarı Nasıl Uydu Yaparım

monster 07
10-12-2013, 14:43   |  #1  
monster 07 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
130 mesaj

merhaba arkadaşlar benim birkaç sorum olacak

ilk önce bilgisayar format ekranında hdd ye bölüm oluşturmuyor hata veriyor

2.si ben nasıl bilgisayarı rca veya skart girişli bi tv ye baglaya bilirim

3.sü ben nasıl pc de nasıl uydu gibi anlık programları windows 7 üzerinden izlerim

4. olarak akkıllı telefonu nasıl pc için bi wifi adaptörüne dönüştürebilirim

biliyorum sorular saçma ama aklıma takıldı şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

çhip10line
10-12-2013, 15:21   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 113
864 mesaj

1. HDD'nin verdiği hatanın ekran görüntüsünü bizimle paylaş ne hatası veriyormuş görelim, belki yardımcı olabiliriz.
2. Ekran kartının TV çıkış özelliği varmı? yok mu ? ekran kartı modelini yaz bakalım.. ona göre alman gereken kablo ve bağlantı ayarlarını yazalım..
3. Bilgisayarın görüntüsünü TV'ye aktara bilirsen, kanalların web sayfarından yaptıkları canlı yayını TV'de izleyebilirsin zaten.
4. Cep telefonun markasını yaz.. eğer androin işletim sistemine sahip bir telefonun varsa ayarlar altında internet paylaşımı ve taşınabilir hotspot ayarlarından internetini wifi üzerinden paylaşabilirsin.. ama hattına tanımlı internet paketini paylaşacağın için fiyat olarak sana pahallıya mal olabilir..

monster 07
11-12-2013, 09:03   |  #3  
monster 07 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
130 mesaj

öncelikle teşekkür ederim bilgisayar şu ana bi monitöre baglı degil oyüzden resim paylaşamıyacagım ama windows 7 format atarken hdd oluşturma alanında hata veriyor bölüm oluşturmuyor

ekran kartı sapphire ati radeon hd 2400 pro 64 bit 256 mb sadece vga ve dvi çıkışı var 

cep telefonu turkcell t20 ama sen yanlış anladın ben telefonu wifi anteni gibi kullanmak istiyorum wifi modeme baglanıp onu pc de anten gibi kullanayım

Son Düzenleme: monster 07 ~ 11 Aralık 2013 11:31