Bilgisayarım Açılıken Donuyor Ve Kitleniyor

CruisherKing
09-09-2011, 15:39   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Arkadaşlar Ben Bilgisiarım'ı Yeni Topladım Toplayalı 1 Ay Oluyo Ve Bilgisayarımı Açarkenn Normal Açılıyo Ondan Sonra Hoşgeldiniz Falan Diyo Ondan Sonra Bilgisayarın Masaüstüne Gelince Dosyalar Ve Programların Yarısı'da Beyaz Bir Sayfa Olarak Gözüküyor Ondan Sonra Alt Tarafta Görev Çubuğundaki Program'lar Gidiyo Ondan Sonra Bazı Normal Olarak Gözüken Dosya'lardan Birine Tıklıyorum Ondan Sonra Girmiyo Pc Kitleniyo Görev Yönetici'si Bile Çalışmıyo Ondan Sonra Başlat'a Girmeye Çalışıyorum Tıklayamıyorum Her Şey Kitlenmiş Durum'da Oluyo Ondan Sonra Bekliyorum Düzelirmi Diye Beklerkende Ekran Siyah Oluyo Ekran Gidiyo Böle Kalıyo Bende Kapatmak Zorunda Kalıyorum Bu Arada Windows 7 Ultimate Kullanıyorum Ve İşlem'cim Amd Phenom 2 Ama Pc'im Dün 15 Saat Boyunca Açık Kaldı Sorun Bundanmı Diyorum Bunu'da Biliyorsunuz'ki Amd Çok Isınan Bir İşlemci Neden Oluyor Bu Bilginiz Ve Çözümünüz Varsa Lütfen Yardımcı Olun.

M.G.G
09-09-2011, 22:04   |  #2  
M.G.G avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,367 mesaj

1.AMDler Isınan işlemciler değildir.Isınma sorunu Athlon 64den beri çözülmüştür ;)
2.Ramleri kontrol edin.Genelde bu tür sorunları ramler çıkartır ;)
3.PSU kaç watt?
4.HDD hatalı olabilir.HDD Regenerator ile  bad  sector taraması yaptırın.
5.Işlemci fanını sıkıca taktınız mı yada gevşek bir parça var mı(örn; güç kabloları,sata kabloları, e.kartı, hdd vs...)
6.Işletim sistemi hatalı yüklenmiş olabilir.Yeniden kurun ve driverleri güncelleyin.