Bilgisayarim Acilirken Siyah Ekranda
''Your Computer Cpu Fan Fail Or Speed Tou Low You Can Also Disable this Warning Message setup''
Bu Sorunla Karsilasiyorum F1 e Basip Devam Ediyorum Bu Konuda Yardim yada Bilgisi Olan varmi Islemcim Su Sogutmali
Sistemim
*ISLEMCI Intel® Core™2 Quad Processor Q9650 (12M Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB)
* Thermaltake Armor Full BWS Kasa
* Thermaltake Bigwater 760 i
* Asus Formula 2 Striker DDR3 Anakart 1333/1066/800 MHz
* Kingston 4 Gb DDR3 1066 MHZ Ram
* Creative X-Fi Extreme Audio 7+1 Ses karti
*Sliencer 610 walt ultra sessiz CPU
*Seagate 7.2 NCQ 500 Gb HDD
*Samsun + LG DVD rieter
Bilgisayarim Acilirken Siyah Ekranda
Arkadasim bendede bu sorun vardi,men de cozumu bilmiyordum, ama sonralar anti virus yazdim, ve bir de bakdim ki F1 sorunu cozulmus. Benim fikrimce Virusdan kaynaklaniyor.
Neden iki konu açıyorsun?
https://www.chip.com.tr/forum/lutfen-yardim_t182702.html
Sorununuzun çözümüyle ilgili kendi forumumda cevap yazdım : :) buyrun :
http://www.teknolojikhaberler.tk ... warning-t100.0.html
Bilgisayarınız açılıken alabileceğiniz bu sorunun çözümü:
- Bios' tan 'cpu fan speed warning' bölümündeki 800 RPM 1200 RPM ve 1600 PRM üç seneçekten (veya değişik olabilir ama farketmez) 800 RPM yi seçin. Yani 1000 RPM'nin altında bir seçeneğe basın.
- Yukarıdaki çözüm önerisiyle çözüme ulaşamadıysanız en iyisi servisi arayın.
*www.teknolojikhaberler.tk sitesinden alıntıdır.
*CPU fanı ile alakalı bir olay bir deneyin burdakileri olmazsa yardımcı oluruz.
ONU SEN BİOSTASN AYARLIYCAN BENDEDE OLUYO BEN AYARLIYOM Bİ DAAHA A GELMEZ
bu sorunu bios ayarlarını düzelterek yapabilirsin yani sorun biosta :))
Bilgisayarınız açılıken alabileceğiniz bu sorunun çözümü:bir yorum üstünde sitenin sahibi linki önermiş zaten- Bios' tan 'cpu fan speed warning' bölümündeki 800 RPM 1200 RPM ve 1600 PRM üç seneçekten (veya değişik olabilir ama farketmez) 800 RPM yi seçin. Yani 1000 RPM'nin altında bir seçeneğe basın.
- Yukarıdaki çözüm önerisiyle çözüme ulaşamadıysanız en iyisi servisi arayın.
*www.teknolojikhaberler.tk sitesinden alıntıdır.
*CPU fanı ile alakalı bir olay bir deneyin burdakileri olmazsa yardımcı oluruz.
Baska bir yere daha yazmisdim umarim admin arkadaslar yapmis oldugum bukirlilikden dolayi kizmazlar ama ne yaparsin isde mal canin yongasi :))
Son birkac gundur Acer marka dizustunu actigimda acer ve windows yazilari ciktiktan sonra ekrarim karariyor. Bazen belli bir sure bekledikten sonra hicbirsey yapmasamda ekran geliyor ve aksama kadar normal calisiyor ( o siradada kaspersky virus programi calisiyor ve islemler zayifliyor taki virus var uyarisi gelene kadar ondan sonra laptop super calisiyor ) yada uzun sure ugrasiyorum ekrani tekrar getirebilmek icin Ctrl+alt+del yaptigim zaman ekran geliyor yapmak istedigim seyi sectikden sonra tekrar gidiyor ekran acaba problemim virus programindanmi kaynaklaniyor.