bilgisayarım açılıyormuş gibi yapıyor?

easlan
06-10-2006, 19:14   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

bilgisayarım normal çalışıyordu sonra winamp ı açarken ve avastı açarken c0000 gibi başlayan bi kod verdi bilgisayarı kapattım sonra yeniden başlattım fakat bilgisayar yeniden başlamış gibi yapıyor uzun süre bekliyor açılış seside geliyor ama görüntü yok güvenli modda açtım yine aynı şekilde açıldı ama sadece siyah ekran kenarlarında güvenli mod yazıyor ama başka bişey yok biraz bekleyince normal şekilde çalışıyomuş gibi bekleme boduna geçiyor ama görüntü yok ki neyapmalıyım. Bu arada eski bilgi sayarımı kullanmak zorunda kaldım bilg. sayarlar konusunda acemiyim ayrıntılı anlatırsanız sevinirim

easlan
06-10-2006, 19:17   |  #2  
OP Taze Üye
3 mesaj

bilgisayarın özellikleri bildiğim kadarı ile=p4 1,6cghz 512 rem 128Mb asus ekran kartı bilgisayar toplama,bide bu ilk bozuluşu değil önceden bozulduğunda system32 hatası veriyodu bilg. müh. ama yazılımla uğraşan bi arkadaş donanım uyuşmazlığı var dedi ama toplayan bilg. sayarcı bişey yok virüs girmiş diyip format atıp tekrar verdi aradan bir hafta geçti avast ve nortonun avg diye bi programı olduğu halde virüs girmesi normalmi yoksa bizim arkadaş doğrumu söylüyor donanım yanlışlığımı var

Son Düzenleme: easlan ~ 06 Ekim 2006 19:20
barisaydiner
06-10-2006, 20:37   |  #3  
Yıllanmış Üye
486 mesaj

senbu bilgisayarı uzun süreli kullandıysan pek donanım uyuşmazlığı olduğunu sanmam. bilgisayarındaki indos hatalı yüklemelerden dolayı hatalı unistall lardan dolayı ve birok şeyden dolayı bozulmuş olabilir.

sistem geri yüklemeye çalış olmazsa windos xp cd sini tak varolan windos unu onar.