arkadaşlar bilgisayarım açilmıyor everest antivirüs programı yüklüydü proğramın deneme süresi bittince ir daha açılmadı windowws başatilamadı diyor güvenli mod windows olağan şekilde başlasın sayfası çıkıyor tıkladıgim xp resmi biranlık güzüküyor daha sonra mavi bir ekran çıkıyor bir takım şeyler yazıyor ama oda okunmuyor oda saniselik bir şekilde çıkıyor ve pc tekrara başlıyor bu şekilde dönüp duruyor sorun nedir açaba acil yardım edin lütven
bilgisayarım açılmıyor acil durum yardım
Merhaba
Galiba siz windows xp nizi etkinleştirmediniz ve 30 gün dolunca windows unuz açılmadı.PC nize format atmanız gerekiyor.
evet xp m kopyaydı ama güncellemiştim pc mi
Sisteminizi güvenli kipte açmayı deneyin. Açılmazsa xp cd nizi takıp pcnizi yeniden başlatın. Cd den boot edince ekrandaki yönergeleri izleyin. Bir xp onarımı yapabilirsin. Yine olmazsa bu sefer formatlayıp yeniden sisteminizi kurun.
kopya yada etkinlestirmeyle alakası yok sen viking20'nin verdigi linklere bi bak, mavi ekran sisteminde bir donanım hatası oldugunu gosterir. orlarda gerekli acıklamalar var ;)
elaziglikopya yada etkinlestirmeyle alakası yok sen viking20'nin verdigi linklere bi bak, mavi ekran sisteminde bir donanım hatası oldugunu gosterir. orlarda gerekli acıklamalar var ;)Aynı sorun arkadaşımda olmuştu.Bu yüzden söyledim.Format atınca düzeldi.Zaten arkadaşta xp im kopya diyor.Ama xp kopya ise güncelleme alamazsınız ki?
evet xpkopyaydı amagüncelleme yapmıstım güncelleme yaparken kopya olduğunu doğrulayın diye bir mesaj vardı ve günellememyapıldı bidahada sormadı öyle birşey
bu şekildeykenacaba ben bilgilerimi kurtarabilirmiyim ?
Merhaba
Pc nizi güvenli modda administratör oturumu ile açınız.Tüm bilgilerinizi d: sürücüsüne kopyalayınız.Pc nize format atınız.
İyi Günler...
bencede güncellemeyle alakalıdır diye düşünüyorum çünkü kopya ise nasıl güncelleniyor üstelik sordugu halde devam ediyor micro softun bi olayı olabilir format atarsan eskisine döner
Korsan XP Yüklersen Tekrar Aynı Sorunu Yaşayacaksın.Tekrar Bu Sorunu Yaşamak İstemiyorsan Orjinal XP Yüklemelisin.Veya Gene Legal Olmayan Yollardan XP ni Orjinal Hale Getirmelisin...Ama İllegal Yolları Ben Şahsen Öncermiyorum...