bilgisayarımın özellikleri:
P4 3,00 ghz işlemci
200 gb samsung sata hard disk
2 gb kingston ram
ekran kartım YOK
oyun yüklü değil bilgisayarım kasıcak hiç birşey yok biraz mp3 ve resim war o kadar.
sadece internete giriyorum ve bi kaç çizim programı yüklü onlar fazla yer kaplamıyor.
139 gb boş hafıza var.
Bilgisayarın kasasını da temizledim.
Bilgisayar açılırken mavi ekranda D: üzerindeki sistem denetlemesi yapıyor. 10 snye bekleyin geçmek için herhangi bir tuşa basın yazıyor bunu her bilgisayar açılırken yapıyor.
sorunu bi türlü anlayamadım yardımlarınızı bekliorum arkadaşlar şimdiden çok tşkkrler..
Bilgisayarım ağır çalışıyor :(
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Yıllanmış Üye
221 mesaj
google gir programsız pc hızlandırma de bi kaç pc hızlandır programı yükle sorunun bi mıktard aolsa kalkar
Yıllanmış Üye
126 mesaj
yok kardeşim google dan falan program arama hiç çünkü senin yaptığın bahtıl inanç gibi bişey olur o programların daha çok zararları var.aslında yazdığın konfigürasyon un yavaş çalışması imkansız gibi bişey.bide açılırken sistem denetlemesini her pc de yapıyor demişsin ama benim bildiğim hiç bi pc de D: sürücüsünü taramayı gelenek haline getirmiş bi sorun yok.sana tavsiye edebileceğim şey güzelce bi format çek C: ve D: bölümlerini sil sonra tekrar oluştur eminim pc kendine gelecektir.