merhabalar iyi günler
bu yazdığım konu daha önce yazıldımı bilmiyorum ama
benim sorunum konumdanda anlaşıldığı üzere bilgisayarım aşırı derece kasma yapıyor.
en son formatı mayıs ayında tatile çıkmadan atmıştım ve bir iki gün sonra üç aylık bi süre zarfında bilgisayarı açmadım ve geldiğimde kullanmaya başladığımda bilgisayarda bir kasma sorunu ile karşılaştım , kasa içi tozlanmıştır dedim temizledim gene aynı durum o kadar kasıyorki klasörü bi yerden bi yere taşırken birden ekranda bi yere bırakıyor, CPU 100% ,virüs taraması yaptım belki virüs vardır diye ama yok bir günde iki kere tarattığım oluyor.Antivirüs programı olarak Microsoft'un antivirüsünü kullanıyorum.
Bilgisayarım = Intel(R) Celeron(R) CPU 1.7 GHz 1 GB Ram
256 MB Ekran Kartı ( NVIDIA GeForce FX 5200 )
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler sağolun :)
Bilgisayarım Çok Kasıyor Yardım Edermisiniz ?
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Son Düzenleme: renaboy ~ 20 Ekim 2010 23:59
Yıllanmış Üye
1,714 mesaj
işlemcinin ömrü dolmuş artık..
Kapalı Hesap
1,770 mesaj
Siz yokken birileri acmışda birseyler yüklemis olabilirmi?
veya sizin bilgisayarı actıktan kısa bi süre sonra yüklediğiniz bisey. sırf virüsten yavaşlamayabilir.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj
1- Başlat > Çalıştır > msconfig > Başlangıç bölümündeki antivirüs hariş tüm işaretleri kaldırın.
2- Kaspersky, Norton, McAfee, Bitdefender ve Malwarebytes' Anti-Malware gibi programlar ile tarama yapın.
3- CCLeaner ve Advanced SystemCare ile optimizasyon yapın.
4- Isıları kontrol edin.
OP Taze Üye
3 mesaj
ısıları nasıl kontrol edebilirim ?
Yeni Üye
29 mesaj
kullandığın bazı programlarda pc nin kasılmasına sebep olabilir.... yada işlemcinin fanında sorun olabilr.. soğutmadığı için pc yavaşlıyor olabilir.... bunlar sadece bir öneri umarım işine yarar =)