yaklaşık 15 saat aralıksız çalışan leptopumu oynamak için aldım ve oynamaya başladım. Oyunu açtım fakat bilgisayar gereksiz yere kasmaya ve donmaya başladı. Sabırsızlandım ve bilgisayar donukken herşeyi açmaya ve kapamaya başladım tabi bilgisayar donuk yapılan işlemlere cevap vermiyo. 5 dakika sonra bi anda mavi ekran geldi ve diskteki hatalar düzeltiliyor bu işlem 1 saatten fazla sürebilir dedi. Ve korkuyla 40 dakika bekledim ve sonunda açıldı leptop. Şuan o kadar yavaşki sürekli donuyor ve hiçbişey yapamıyorum. Eskiden 1 dakikada açılan leptop şimdi 30 dakikada açılıyor leptop. Yardım edin lütfen leptopum lenovo z500 windows 8.1 teşekkür ederim.
Bilgisayarım çöktü yardım edin lütfen
olay görüntüleyicisi kayıtlarına bak hataların nedeni ordan belli olur. Sorun yazılımsal daha doğrusu virüs girmişse Kaspersky Rescue Cd ile tarama yap yine düzelmiyosa güvenli moddan pcyi açmayı dene hatalar oluyomu yine oluyosa format atmaktan başka çaren yok.yeniden kurduktan sonra eski hatalar oluyosa teknik servisine götür.
olay görüntüleyicisi kayıtlarına bak hataların nedeni ordan belli olur. Sorun yazılımsal daha doğrusu virüs girmişse Kaspersky Rescue Cd ile tarama yap yine düzelmiyosa güvenli moddan pcyi açmayı dene hatalar oluyomu yine oluyosa format atmaktan başka çaren yok.yeniden kurduktan sonra eski hatalar oluyosa teknik servisine götür.
Son Düzenleme: tknsyen ~ 05 Temmuz 2015 11:24